Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

tak tak, 17" na zimu nejsou na takhle "lehký" auta žádnej šlágr

nebo spíš takhle 17" by šlo, ale rozhodně ne na ET35 a 8" širokým ráfku jako jsem měl s gumou 225 :)

Odkaz ke komentáři

no na 7,5 ráfek je to jedna balon jako prase a druhak 225 je na zimu do sněhu na takhle lehký auto moc široký. (měl jsem pirelli snowsport)

225 dobrá šíře, ale tak na Tuarega nebo X5 na zimu do sněhu

Jestli na tom budeš jezdit jen na suchu, ale za mrazu, tak s šíří žádnej problém a klidně dej 17" a široký :) , ale do sněhu se to nehodí

Na Fabii jsem měl 15" 195 široký Barum Polaris2 a taky to na sněhu nebyl žádnej šlágr :)

Ať si kdo chce co chce říká, tak nejlepší zimní gumy co jsem kdy měl byly Sava Eskymo, na Liberecký zimy naprosto dokonalý

Odkaz ke komentáři
Tome vysvětli mi to prosím polopaticky. Teď zrovna to budu řešit, na origo kola na GTI 7,5x17 ET teď nevím budu shánět zimní gumy 225/45 R17. Co je na tom špatně?

Pane,koukam na avatar a pekne sis polepsil.. :) Hele,ja na tvym miste bych dal 205/50/17,myslim,ze to by sirkou mohlo byt na zimu ok..max 215/45..Ale radsi ty 205..

Maro,bylo by to supr,tak jak rikas,ale jak pise Tomas_ek s Olafem...Na zimu radsi ziletky,vopravdu..A kupovat 17" rafky a k tomu jeste pryze...No..Uplne se mi nechtelo..Navic zase pripadne jine retezy-ne ze bych je kdy potreboval,ale i tak..

Takze jsem zustal u klasiky 6,5x16 a pneu 205/55/16..

Premyslel jsem nad tim tak,ze 17" dle myho sice jsou pekny,ale zase zadnej zazrak velikostne,taze proste ne dost dobry v mych ocich.. :) Takze opticky zas takovej rozdil to nebude,ale financne jo,tak jsem vzal tohle..V zime je to stejne porad zahnojeny,tak co.. ;)

Dakie: Pneu to vidim nejspis na Dunlop SP Winter Sport 3D se kteryma mam jen supr zkusenosti,nebo Uniroyal MS Plus 66..Nic jinyho asi resit nebudu.. :)

Doli: Diky.. :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Jasně, jen jsem Tě zkoušel :) Ale třeba v jižní Italii by to šlo nee?? :)

Proč myslíš, že má Fabaiácký eReSo v techničáku napsáno zimní jen: 185/55 R15

nebo 205/45 R16, ale ty druhý bych nedal, ta guma je drahá na to jako prase.

Myslím, že jsou ty 16-tky rozumná volba 205/55 R16 třeba s nějakýma kolama ze S1-ky nee?

Jsou to myslím BOLID nebo EDELWEISS.

Odkaz ke komentáři

ty RIALy jsou pekny.. a budou modre sluset.. jinak pochvaluji volbu 16".. sam osobne zkusenost 205/55R16 GY ultragrip 7+ ze i v Jizerkach jsem snih i ledovici ustal bez retezu! prekvapive i rozjezdy na zledovatele se darily. Kde meli ostatni problem do mirneho kopce se rozjet a museli je roztlacit. Mozna i vyhoda tezkyho TDI a tezke DSG.. ale maximalni spokojenost a muzu jen a jen doporucit

Odkaz ke komentáři

Kalic: to mas pravdu, GY UG7+ jsou taky hodne vychvalovany.. :) Ale uz nikde nevychazi tak cenove,jako Dunlopy bo Uniroyaly..I kolega mi rikal,ze ma taky zkusenost a ze supr..

Octavius84: Ja mit na zimu 17",tak bych sel taky do tech 205,myslim,ze spokojenej budes.. :)

Ol@f: ja tusim ze u OII nebudou v TP a u G5 tim padem asi taky ne.. :)

Odkaz ke komentáři

Na to ser,to jsou nemcouri.. :palec: Ty maj skoro u vsech zimaku poznamku do 160ti...U zimaku bejvaj indexy vetsinou bud T=190km/h nebo H=210km/h...

Nicmene to jsou indexy pri plnem zatizeni pneu,coz se Ti jen tak nepodari nalozit nejakych 600kg na jedno kolo.. :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...