Přejít na obsah

1.8T AGU Škubání cca při 2500 a ted už ani nestartuje

Doporučené příspěvky

Dobrej o víkendu jsem dělal přestavbu z 1.8 20v 92kW na 1.8T 110kW přehodil jsem komplet motor i řidicí jednotku s kabelovýmy svazky a blow off ventilem kopie HKS III. Při nastartování mi to hlásí olejovou kontrolku i když oleje je dost a při jízdě se nedostanu nad 2500-3000 někdy ani nad 1800 otáček azačne to škubat a střílet do vejfuku strašně moc.. ale jak mile hodně malinko a strašně plynule držím plyn tak se dostanu i na 5000otáček ale o milimetr přidám víc plynu a začne to zase :lol: jediný co mě napadá je čerpadlo ale když jsem odpojil hadice od vstřiků tak to dávalo .. ale tu čerpadlo je původní 1.8 20v 92kW tak jestli nedává málo? no a ted po několika zkouškách už ani nenastartuju a po dlouhodobém a několikátém nastartování to chytne ale cca během 2-3sekund to chcípne vůbec si nevím rady:( a když to bylo na Vagu v autokelly v dílně tak se do systemu ani nedostali:( prýý ;) prosím dokážete někdo pomoc?Budu velmi vděčný děkuji.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest octavia_1.8t

Prosim vas ja mam podobny problem ja mam 1.8 T AGU r.v. 1999 a pri vysich otackach mi to trha nechce vobec zrychlit,proste vobec netaha.diagnostika mi vypisuje nieco s teplotnym cidlom a nejake miesanie zmesi alebo nieco take neviem presne.prosim vas aj ja o radu,myslite ze staci vymenit iba to teplotne cidlo?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...