Petan.VUT Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Na nějakým fóru sem četl, že je lepší udělat v podběhu u intercoleru průduchy na lepší odvod tepla, zvláště pokud máte auto čipnuté. Já ho teda zatím nemám, ale udělal bych si to. Že se vyříznu drážky v podběhu a pak se to nahřeje a trochu odehne. Má s tým někdo nějaké zkušenosti?? Jestli je to poznat nějak nebo jestli tam nepadá zbytečně bordel a v zimě sníh a sůl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nalim Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Na nějakým fóru sem četl, že je lepší udělat v podběhu u intercoleru průduchy na lepší odvod tepla, zvláště pokud máte auto čipnuté. Já ho teda zatím nemám, ale udělal bych si to. Že se vyříznu drážky v podběhu a pak se to nahřeje a trochu odehne. Má s tým někdo nějaké zkušenosti?? Jestli je to poznat nějak nebo jestli tam nepadá zbytečně bordel a v zimě sníh a sůl? taky se chystám dát auto načipovat (teď81kw) ,tak sem si to žebrování loni udělal.Jen sem zhodil kolo a podběch sem povolil jen dopolovičky a vyhl si ho ven.Šlo to dělat bobře.A co se týče jízdy rozdíl sem nepoznal (zatím).Bude to bobry až to bude načipovany.Líp se bude chladit vzduch.Bordel se mě přes to žebrováni nedostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Tady máte návod: http://skodaoctavia.cz/clanek/vyroba-lepsi...ni-intercooleru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Jo tak ten návod sem už viděl no. Dobrej. O víkendu se do toho pustím snad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Pak sem nahraj fotky jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Ja jsem to taky delal..ale jako ma to vubec naky ucinek....aspon u Vas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 mi to měřily a teplota klesla o 4st takže nic moc ,ale aspoň něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 mi to měřily a teplota klesla o 4st takže nic moc ,ale aspoň něco aha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 mam to řešený takhle popravdě zatim sem změnu nepocítil uvidíme v létě když bude kolem 25°C jestli to bylo něco platný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 klucííí..osobně si myslím že to ničemu nepomůže.............když už to chcetepořádně chladit tak dejte větší IC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 klucííí..osobně si myslím že to ničemu nepomůže.............když už to chcetepořádně chladit tak dejte větší IC Prave si to taky myslim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 nepotřebuju větší IC nemam tam výkon jako kráva jen čip na cca 140hP a nezávodim do teď to jelo dobře pokud se to trošku zlepší tim líp, ale nemam auto na závody z toho sem vyrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 klucííí..osobně si myslím že to ničemu nepomůže.............když už to chcetepořádně chladit tak dejte větší IC Ale jo, krapek to funguje. Mereno na vagu minus 8 - 10 ° 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.