Přejít na obsah

dodělání odvětrání intercoleru

Doporučené příspěvky

Na nějakým fóru sem četl, že je lepší udělat v podběhu u intercoleru průduchy na lepší odvod tepla, zvláště pokud máte auto čipnuté. Já ho teda zatím nemám, ale udělal bych si to. Že se vyříznu drážky v podběhu a pak se to nahřeje a trochu odehne. Má s tým někdo nějaké zkušenosti?? Jestli je to poznat nějak nebo jestli tam nepadá zbytečně bordel a v zimě sníh a sůl?

Odkaz ke komentáři
Na nějakým fóru sem četl, že je lepší udělat v podběhu u intercoleru průduchy na lepší odvod tepla, zvláště pokud máte auto čipnuté. Já ho teda zatím nemám, ale udělal bych si to. Že se vyříznu drážky v podběhu a pak se to nahřeje a trochu odehne. Má s tým někdo nějaké zkušenosti?? Jestli je to poznat nějak nebo jestli tam nepadá zbytečně bordel a v zimě sníh a sůl?

taky se chystám dát auto načipovat (teď81kw) ,tak sem si to žebrování loni udělal.Jen sem zhodil kolo a podběch sem povolil jen dopolovičky a vyhl si ho ven.Šlo to dělat bobře.A co se týče jízdy rozdíl sem nepoznal (zatím).Bude to bobry až to bude načipovany.Líp se bude chladit vzduch.Bordel se mě přes to žebrováni nedostal.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...