Stifmeyster Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 chudak auto :lool: ale je zajimavy ze vtom druhym videu jak vyjizdi ten kopec na zpatecku tak mu hrabe i zadek. cetl jsem recenzi na dvojkovou octu 4x4 a tam psali ze na rozdil od jednicky se pripojuje zadek i na zpatecku. a jednicka umi pripojit zadek jenom dopredu. asi to budu muset zkusit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 chudak auto :) ale je zajimavy ze vtom druhym videu jak vyjizdi ten kopec na zpatecku tak mu hrabe i zadek. cetl jsem recenzi na dvojkovou octu 4x4 a tam psali ze na rozdil od jednicky se pripojuje zadek i na zpatecku. a jednicka umi pripojit zadek jenom dopredu. asi to budu muset zkusit :D Jednicka na milion a jedno procento navic, spina i zadek... vyzkouseno nekolikrat mnoha uzivateli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 jestli to najdu tak ten clanek oskenuju. rozebiraji tam haldex prvni a druhy generace. a jako jeden z rozdilu tam pisou prave to ze prvni generace nefunguje na zpatecku. me teda taky prislo ze kdyz jsem v zime zapadnul tak na zpatecku to normal jelo na vsechny 4 ale nevim to jiste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Ten kdo má 4x4, ať pořádně shlédne ty videa obě: http://www.youtube.com/user/futuresound123...u/0/3jXDxhZEc3w tak to je teda mazec co vsechno to vydrzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 furt si říkám, že by to pro ty naše 4x4 chtělo uspořádat takovej malej test kam se ty naše 4x4 vyškrábou. Např. výjezd sjezdovky apod... samozřejmě ne stylem očesání podvozku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 tezkej respekt teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 furt si říkám, že by to pro ty naše 4x4 chtělo uspořádat takovej malej test kam se ty naše 4x4 vyškrábou. Např. výjezd sjezdovky apod... samozřejmě ne stylem očesání podvozku.... Mluvil jsem s jednim chlapkem co meli ve firme octu 4x4 a rikal ze zkouseli vyjizdet sjezdovku nekde na sumave. Povrch byl namrzlej ze se to neborilo a vyjeli az nahoru. dokud si nelehne na bricho tak jede kdyz mas dobry pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Chorvatsko 2010 - PAG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Pěkné hodnoty na 4x4 ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Pěkné hodnoty na 4x4 ! :) taky jsem čučel...a to dle výpočtu vyšlo o půl litru méně !!!!! takže spokojenost... chtěl bych upravit lehce soft, ale bojím abych zásahamen do motoru nezkurvil tak dobré výsledky.... samozřejmě fráze typu: "stejná jízda = nižší spotřeba" znám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 na Pagu je krasne tam sem byl pred 2 rokama a moc zazitku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 taky jsem čučel...a to dle výpočtu vyšlo o půl litru méně !!!!! takže spokojenost... chtěl bych upravit lehce soft, ale bojím abych zásahamen do motoru nezkurvil tak dobré výsledky.... samozřejmě fráze typu: "stejná jízda = nižší spotřeba" znám :) Hehe, me se zdat, ze tobe by se hodila nejaka Octavka Combi 81kW.. kdyz chces tak moc tlacit spotrebu dolu... budes jezdit za 4,5 - 5l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 chtěl jsem 4x4, jezdím normálně, jen si eviduju kilometry a litry a ukazuju vysledky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak po dlouhé době něco do svého vlákna :-) Nově použit vodní vysavač - byste něvěřili co to udělá s interiérem !!!! Pořádnej WAX a jedem.... jinak zítra servis - levá zadní brzda se nevrací, kontrola žhavičů, rozhejbání stěračů. K vánocům komplet brzdy předek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Koukam, mas to zasnezeny skoro jako ja. Takhle pod snehem to mam od te doby co nasnezilo a mesic jsem asi s Oktavou nejel... doufam, ze startnu a nebude baterka v hajzlu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 a čím jezdíš měsíc ? jinak mám po opravě LZ kola, furt přibrzďovalo, takže nový prasátko + rozhejbané stěrače :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Jezdim ted mometalne volnym sluzebnim autem Renault Kangoo :-D Doufam, ze se v brzke dobre dockam te Fabie TSI. No, uvidime ted o vikendu, jak si na tom bude stat baterka, doufam, ze to bude OK. Jinak taky ted tim moc nejezdim, protoze mam v prdeli tlumice a blbe mi to hobluje gumy... jsou poskakane :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yohnas Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Ten kdo má 4x4, ať pořádně shlédne ty videa obě: http://www.youtube.com/user/futuresound123...u/0/3jXDxhZEc3w Hojte all.Tak tohle bych nedal,ten klučina je opravdu ničitel onan ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Napadla mě blbina, jak se tahá haldex na laně když nestartuje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 jako auto bez haldexu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Ten kdo má 4x4, ať pořádně shlédne ty videa obě: http://www.youtube.com/user/futuresound123...u/0/3jXDxhZEc3w TAK TEN TÉ OCTAVII DÁVÁ ČOČKU :D CHUDÁK AUTO :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Chudak auto, to jo, ale zase na druhou stranu, konecne to nekdo nahral, kdyz to testoval Napadla mě blbina, jak se tahá haldex na laně když nestartuje ? Jak pise Hoblik, normalne, haldex se ti prece nazapne jen tak sam do sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Poradíte jaký přední kotouče a desky ? i s odkazem popř :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Nejlepe origo :-) tj. ATE, pokud chces lepsi desky tak FERODO DS PERFORMANCE 2500, nebo nejakou nizsi radu Thermo quiet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ještě mi borec nabízí jetý kotouče 21 mm, + desky Ferodo 80% bez čidel ale !!! viz obrázek TO Hoblík: myslíš toto ?: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-pre...?kod=1J0615301e http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-p...?kod=1j0698151g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 No jete brzdy bych nebral....zas tolik penez nove nestoji.... jinak 4X4 ma veppredu 280mm ? nema 288 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 dle VINka mě našli, že mám 280mm...tak nevím...když ti dám VINko, zjistíš mě to prosím z Etky někde ? :-) díky a co říkáš na toto: http://aukro.cz/item1367162356_akce_komple...on.html#gallery Nabízí mi to borec z dieselpower.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Fire: nekupuj nejaky znacky podivny z Aukra nebo odkud to resis. Kup si prosim te neco poradnyho, co ti tady vsichni radime a nesetri kua kazdou korunu... jde o tvoji drzku :-) PS: 4x4 ma 280mm na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Tak a mám objednáno : http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-p...?kod=1j0698151g http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-pre...?kod=1J0615301e A teď všichni do mě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 :lool: Ja myslim ze dobra koupe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.