Petanecek Odesláno Leden 1, 2020 Sdílet Odesláno Leden 1, 2020 Zdravím, začínám se dívat po Supovi, kdyby někdo měl přístup k nějakému, nebo by chtěl sám prodat, tak mě prosím kontaktujte. Díky. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 2, 2020 Sdílet Odesláno Leden 2, 2020 Hele nic proti, ale to je inzerát jak prase. Ani o jakou generaci máš zájem, ani benzin/diesel, ani třeba nějaká výbava...apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Leden 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2020 Pravda pravdoucí, omlouvám se. Tzn.: Barva šedá/stříbrná Motor 110 kw, 2,.0 tdi, Emisní norma EU 6, (Mám pocit od roku 2016, s preferencí do 37KW2017) s emisemi max 109 g CO2/km. Manuál spíše, než automat Předokolku, žádný 4x4. Výbava - Style Isofix, vzádu + vepředu Elektricky nastavitelné sedadlo. Pokud možno, plnohodnotné rezervní kolo, max. dojezdovka. Kombi se střešním nosičem, koule není podmínkou Nájezd do 80 000 km. Když mě ještě něco napadne, dám to sem, ale jako základ to může stačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.