Jogyyyy Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Zdravím, objednal jsem si nové koberce, v autě mám na všech fixaci s elipsou viz. foto, nové mají kulatý otvor viz. druhé foto. Koupil jsem si potřebné kulaté fixátory které mají kuželovitý samořezný závit ale závit je menší než u těch s elipsou. Takže by mě zajímalo co se nachází pod kobercem abych věděl jaké díly objednat a taky jak se dostat pod koberec, nechci zlámat žádný plasty. Děkuji za případnou pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Nic, je tam taková zvláštnjí filcová textilie do který se to zařízne. Normálně vem transparentního Mamuta, namaž tím tu velkou podložku a je to 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Leden 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Tak mě poser že pod tím kobercem nic není. Některý ty původní tam drží fest, že ani rukou nejdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Leda že bys nanejtoval matku do podlahy 🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Leden 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Není třeba 😁, děkuju za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.