Jump to content

Jaky motor poridit?

Marie

Recommended Posts

Dobry den, chci si poridit novejsi Octavii a uvazuji jaky typ motor s jakym vykonem by byl vhodny. Nyni mam Octavii I 1.9TDI a jsem spokojena s vykonem i spotrebou. Je uz ovsem cas postoupit dal a chci neco podobne dobreho ovsem v benzinu. Jezdim totiz posledni dobou uz predevsim mesto tzn kolony uzavirky apod. ale nekdy jezdim i dalnici, delsi trasy a vozim casto plny kufr i plne obsazene auto. Chci dobry odpich ale i rozumnou spotrebu. Dekuji za doporuceni. 

Ahoj,

doporučuji určitě projít tohle téma: 

Je tam dost postřehů a určtiě dle toho dokážeš vybrat správný motor. Důležitý je také samozřejmě rozpočet atd.. Tady téma zamykám a prosím pokračuj ve výše uvedeném tématu.

Děkuji.

• Dakie locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ahoj, byl by jsi ještě schopný někde najít montážní listy a dokumenty k této úpravě ? Mám Superb 2 1,9tdi BXE 2010 a chci taky dělat úpravu na 6 kvalt. Velice bych to uvítal :).
    • Ahoj.Tak dneska jsem se pustil do výměny dílu dle chyby vcds 000833 (G40) ,P0341-000. A při vyndavání starého snímače na magnetu bylo několik špon ocelových drátu. Teďka nevím co dělat mohu normálně dál jezdit? Kde se to tam vzalo nebo odkud nevím? Tak si říkám,že jedině původní majitel něco čistil,protože to vypadá jak vlasy z ocelového kartáče.Možná čistil to sání vířivých klapek kartáčem.Ale jestli to doputovalo až k vačkám.
    • https://www.audiocom.cz/multimedia/bluetooth-handsfree/originalni-handsfree-sady/bluetooth-handsfree-sada-skoda-vw-premium-gsm-ii-160cz
  • Create New...