Creyzy Odesláno Leden 15, 2020 Sdílet Odesláno Leden 15, 2020 (upraveno) Ahoj, rád bych Vám pomalu představil mé RS. Koupil jsem ho v červnu roku 2019 jako roční auto. Jde o model RS245 ještě bez PDF :) Jedná se o verzi s manuální převodovkou ale velmi pěkné výbavě - DCC podvozek, adaptivní tempomat, parkovací asistent, vyhřívané sedačky také vzadu..... Již jsem se s autem trochu seznámil a tak jsem se lehce vrhnul do pár úprav. Zatím je hotovo: - Cat-back výfuk Remus s aktivní klapkou - Snížené pružiny Eibach Pro-kit - sportovní vzduchový filtr JR filters - úprava SW jednotky BSR Stage 1 - 301 HP/440 NM Upraveno Leden 19, 2020 uživatelem Creyzy doplnění textu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 15, 2020 Sdílet Odesláno Leden 15, 2020 Ahoj, vítám tě tady a přeju ať ti auto dělá jenom radost. Můžeš dát i nějaké fotky 🙂 A já jsem hrozně zvědavý na ten výfuk respektive jeho zvuk, to bych oprvdu rád slyšel. Jinak samozřejmě přeju, ať ti dělá jenom radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Creyzy Odesláno Leden 19, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2020 Doplněno pár fotek, jak jsem slíbil :) Bohužel nebyl čas pořádně umýt, tak příště bude více navoněné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 14, 2020 Sdílet Odesláno Květen 14, 2020 Jak jsi spokojený s výfukem ? Mám ho na RS 230 nastálo otevřený a dělá slušnej borde, ale mám DSG.. A taky chip od BSR 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.