Kubajz Odesláno Únor 22, 2020 Sdílet Odesláno Únor 22, 2020 Ahoj, už nějakou dobu mi nepravidelně vibruje něco u A sloupku spolujezdce, vždy při 2000 - 2200 otáčkách, nemá někdo zkušenost s tímto problémem? Děje se až při zahřátém motoru, někdy při konstantní rychlosti, někdy při deceleraci. předem děkuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 22, 2020 Sdílet Odesláno Únor 22, 2020 Jenom vím že v A sloupku není motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvasimodo Odesláno Březen 25, 2021 Sdílet Odesláno Březen 25, 2021 (upraveno) Mám úplně stejný problém jako měl Kubajz ! Kubajzi, přišel jsi na to čím to bylo ? Edit: Na jiném nejmenovaném fóru jsem našel návod na opravu, a opravdu to pomohlo 😁I když jsem původně tomu tipu vůbec nevěřil, tak to opravdu způsobovali palivové trubičky 🤷♂️je to pod autem v místě pod sedadlem na straně za spolujezdcem, je to hned u kraje auta pod podvozkem, tak oprava zabrala jen pár vteřin. Tolik hodin otravovaní v autě, a přitom tak jednoduchá oprava 👍👍👍 Upraveno Duben 10, 2021 uživatelem kvasimodo Nové info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dawkos96 Odesláno Květen 8, 2021 Sdílet Odesláno Květen 8, 2021 Ahoj, mam stejny problem, muzes prosim poradit co s tema hadickama udelat ? KVASIMODO DEKUJU MOCKRAT ZA TVOJI ODPOVED 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hyn Odesláno Březen 6, 2025 Sdílet Odesláno Březen 6, 2025 V 8. 5. 2021 at 22:26, Dawkos96 napsal: Ahoj, mam stejny problem, muzes prosim poradit co s tema hadickama udelat ? KVASIMODO DEKUJU MOCKRAT ZA TVOJI ODPOVED 🙂 Mohl bych poprosit taky o radu jak na to ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.