Kos cemr Odesláno Únor 23, 2020 Sdílet Odesláno Únor 23, 2020 Jak zapnu smerovky s centralem dalku? Vzdy mi blikali zaroven s otevrenim i zavrenim dalkou ted nic - jde to nejak bez vagu a nastvaveni v komfortce?Nejak zapnout dalkou odpojenim baterie apod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 Příčinu neblikání při zavření nebo otevření bych hledal spíše někde jinde. Pokud nedovřu dveře úplně na doraz, tak na maxidotu to sice zobrazuje zavřeno, ale blinkr mi neblikne.Pokud je dovřu tak jak mají být, tak na maxidotu zobrazují zavřeno a zároveň je potvrzeno bliknkutím blinkru. To je má zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kos cemr Odesláno Únor 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2020 Me to pri zamknuti ci odemknuti vzdy bliklo i s vystraznyma blinkrama,jednoho dne jde dalkou uz jen otevrit ci zavrit ,blinkry uz s dalkou neblikaj.Da se to nastavovat i se zvukovou sirenou v komfortce pres vag,ale ja nic nenastavoval ani nevypinal,nevim kde je zrada... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 1, 2020 Sdílet Odesláno Březen 1, 2020 U Jedničkové Octavie jsem tento problém řešil výměnou vadného mikrospínače v zámku. U Octavia II nevím jak je řešeno. Měl si auto na diagnostice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.