ondralko Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Ahoj všichni, mám Kodiaqa. Měl bych dotaz asi hlavně k členům z Prahy, kam jezdíte do servisu s autem (Kodiaq). Myslím v záruce nové/zánovní vozy v oficiálním servise/dealera Škoda v rámci Prahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 Vůz mám objednán v Porsche Smíchov, ale dle bydliště mám mnohem víc dealerů blíž, jde mi především o to, že s některými servisy jsou zákazníci spokojeni víc, jinde méně, jde mi ale kromě kvality také o tu komunikaci a přístup, mám nějaké informace od lidí pracující přímo ve Škoda auto, že by v některých autorizovaných servisech vůz nenechali, ale můžou to být povídačky. V zásadě nemám vyloženě strach, všude musí provést servis dle stejných kvalit, ale spíš kde jste naprosto spokojeni a kde jste jezdili dřív, ale něco vás odradilo. Díky Využívám Přerost a Švorc Nové Butovice, myslím, dobrý servis, ale především poradenství. Starší auto jsem servisoval v Porsche Smíchov a v té době jsem byl se službou nespokojen. Případně také kamarádi chválí Havex Bohnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.