Přejít na obsah

Kam do servisu s Kodiaqem v Praze?


Doporučené příspěvky

Vůz mám objednán v Porsche Smíchov, ale dle bydliště mám mnohem víc dealerů blíž, jde mi především o to, že s některými servisy jsou zákazníci spokojeni víc, jinde méně, jde mi ale kromě kvality také o tu komunikaci a přístup, mám nějaké informace od lidí pracující přímo ve Škoda auto, že by v některých autorizovaných servisech vůz nenechali, ale můžou to být povídačky. V zásadě nemám vyloženě strach, všude musí provést servis dle stejných kvalit, ale spíš kde jste naprosto spokojeni a kde jste jezdili dřív, ale něco vás odradilo. Díky

Využívám Přerost a Švorc Nové Butovice, myslím, dobrý servis, ale především poradenství. Starší auto jsem servisoval v Porsche Smíchov a v té době jsem byl se službou nespokojen. Případně také kamarádi chválí Havex Bohnice. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...