ondralko Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Zdravím v klubu. Mám dotaz než to odtáhnu mechanikovi a pustí se do hlavy (znovu). A teď k tomu co se děje, jedu v autě po městě a auto netopí. Z expanzky zmizí kapalina (hadice tvrdý nejsou) po povoleni víka se kapalina vrátí (takže tlakem zmizí) takhle to vypadá na těsnění pod hlavou. Jenže vjedu na dálnici a dám mu napít, podržím ho par minut pod plynem a kapalina se ani nehne a auto topí. Zatím jsem zkoušel 2x odvzdušnit, vyměnit víčko na nádobce a stále se to děje. Než to odvezu na sundání hlavy, rád bych slyšel, že je to opravdu tak. Je mi divné, že se to děje jen za lehkého plynu. Jinak k motoru 2.0 TDI BMP (103 kw) rok a půl zpět go motoru(klika, šály, ojnice píst.krouzky, rovnání a tlakováni hlavy (nové hydrostosy, ventily, Vacka) jiná olej vana a překopáno na řetízek místo vyvazováku). Takže těsněni není až tak staré 😬. Předem díky za nápovědu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Vodní pumpa na 98% na rozvodech, možná upadla vrtulka od hřídélky. Jestli kapalina neubývá tak bych tipl buď pumpu, nebo zaseknutý termostat. Zkus až to bude teplý promačkat pořádně hadice u termostatu a za ním co vede do kabiny. Musí být obě teplé, když ručička dosáhne 90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.