ondralko Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Zdar, mám dotaz - utíká mi chladící kapalina, mechanik má podezření na prasklou hlavu a ať s tím jedu do autorizovaného servisu, cena prý kolem 100 tis. Kč Je ta cena objektivní... docela se mi protočily panenky? Superb 2013 FL, 125 kW. Díky Nechávali byste vyměnit i rozvody, když mi budou teď měnit pumpu ve 130 tis km a ročně mám nájezd 10 tis? Může to dělat nějaký problémy, kdyby použili znovu ty co tam jsou? Díky díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Březen 14, 2020 Sdílet Odesláno Březen 14, 2020 Projdi potrubí, jinak co vím tak mě rovnání a tlakování hlavy vyšlo na 17.000 Kč se vším všudy a voda mi utíkala potrubím u hlavy, tak že nikde nebylo vidět kudy to utíká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romancek888 Odesláno Březen 24, 2020 Sdílet Odesláno Březen 24, 2020 ondralko...unik chladiacej kvapaliny moze robit vodna pumpa...tie intervaly co vymyslel nejaky Ing. su obcas nemozne...zacni lacnejsou variantou a nie hned hlavu...mne slzila po 160tis.km....a co sa tyka rozvodov tak tam je aj rocny udaj na vymenu nie len km...a pri cene za rozvodovu sadu plus pumpa acena za pracu je vymena do 300eur... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.