Jardabee Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 zdravim chlapi. mam taku otazku : AKO su uchytene skrutky co sa na nich montuje priecnik,ktory drzi stredny diel vyfuku na tych silentblokoch? ide mi o to, ci sa daju tie skrutky vymenit ,ked vyberiem koberec alebo su v kasni zospodu privarene. lebo pri vymene vyfuku mi zostali skrutky na priecniku. dikes za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 pokud zpravne chapu tvuj dotaz tak Ty srouby by mely byt ze zhora. Mel bys ses tam vpohode dostat. Mel jsem to venku a nebyl to zadny problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardabee Odesláno Duben 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 diky za reakciu Pajaaa6608 . no tak skusim dat von koberec a uvidim, lebo par tych skrutiek tam uz nemam a drzi mi len na troch.nechcem aby mi niekde rupol vyfuk,ked uz je novy aj s novym katom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 myslis tyto srouby? Jo sorry ty myslis ty srouby nak se tam montuje matice cislo 11 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardabee Odesláno Duben 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 nene. myslim tie co trcia zospodu podlahy a montuje sa na ne ta cela vystuha a uchacuje sa matkami c.11 . uz som sa dostal pod koberec. nikde ich nevidim,takze bude treba vrtat a skrutky prilepit tekutym kovom zvnutra aby tam nesla voda 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardabee Odesláno Duben 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 takze,navrtane,uchytene. novy vyfuk uz nerezonuje 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 30, 2020 Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 Bohužel,teď ti časem upadne celá podlaha. Porušil si zinek a další ochranu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardabee Odesláno Květen 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 strekol som to zinkovym sprejom,co sa pouziva na strmene vo firme co ich repasuju. auto nie je cukrik,ale este nam posluzi,takze tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 1, 2020 Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 Tipuji,že do 5 let to prohnije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardabee Odesláno Květen 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2020 tak nech. vtedy uz bude aj tak asi na vrakaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.