Jlety Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Dobrý den,chci se zeptat zda nekdo daval na trojkovou octavii v kombiku pevné tažné a zda kouli nesnimaji parkovaci senzory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Vzhledem k tomu že nesnimaji odnímatelné, tak nebudou snímat ani pevné, v konstrukci rozdíl moc nebude. Ale na auto bych to nechtěl ani za Zlatý prase.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jlety Odesláno Duben 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Děkuji za reakci. To že nesnímají odnímatelné máte prakticky vyzkoušeno? Našel jsem, že se nechají koupit sady elektroinstalace s možností odpojení senzorů a bez možnosti odpojení senzorů. Tak jsem z toho trochu zmatenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Ano, mám vyzkoušený, že samotnou kouli neberou. Ono záleží jak je řešená elektroinstalace, u originálního řešení se po připojení vleku senzory vypnou, případně přepnou do režimu trailer asist. Tak jestli nemyslí to, že se vypnou po zapojení vleku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jlety Odesláno Duben 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Děkuji za informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.