Tomas Bily Odesláno Květen 29, 2020 Sdílet Odesláno Květen 29, 2020 Čau lidi, mam Octavii 1.9 TDI 77kw bez pdf a mam problém kdyz jedu tak mi piska turbo ale jak se to dostane přes 100 tak přestane ale pak zase. Koukal jsem na hadice od turba i od interkoleru a vse je ok nevíte co s tím diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 29, 2020 Sdílet Odesláno Květen 29, 2020 Číst se to po tobě tedy nedá, ale pískání u turba je běžná věc, takový to hledání v zrcátku jestli nejede sanita ty turba občas dělají a nemá cenu se tím nijak zabývat, pokud je vše ostatní ok.To že to od 100 neslyšíš bude aerodynamický hluk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas Bily Odesláno Květen 31, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2020 (upraveno) 😂vim jak ma piskat turbo, ale tohle je slyšet jako kdyby tam někde přisávalo vzduch. A když stojím a šlápnu na plyn tak to odfoukne jak má, to pískání mi dělá jen když je motor v tahu 🤔 nevím ale předtím to nedělalo může být fouklí těsnění pod turbem? Upraveno Květen 31, 2020 uživatelem Tomas Bily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.