darkin Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Ahoj všichni.Včera jsem normálně přijel z práce a auto zaparkoval.Dnes ráno jsem nenastartoval,vše funguje ,žhavení,startér,ale ani tuk.Připadá mi,že v jedné hadičce k palivovému filtru není nafta.Co se mohlo stát a hlavně jak to mohu sám opravit,protože to nejede???děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Ahoj, pokud startér točí a auto nechce naskočit, tak budeš mít pravděpodobně zatuhlou chcípací klapku. Když se postavíš čelem k motoru, na levé straně je chcípací klapka. Zkus rukou mechanismus rozhýbat: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
darkin Odesláno Červen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 To jsem udělal a nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Dalsi moznost cidlo snimace otacek. Maz moznost napichnout auto na diagnostiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
darkin Odesláno Červen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 To nemám,zůstal jsem stát na zahradě. Jedinej opravář v okolí dělá jen do favoritů,pak už je to vysoká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
darkin Odesláno Červen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Kluci,je to vyřešené,nevím zda je to možné,ale vyměnil jsem po 5 !!!To je u mě 100 tisíc km letech palivový filtr a zase běží.Díky za ochotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Jo,ta údržba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.