kajinkav Odesláno Červen 13, 2020 Sdílet Odesláno Červen 13, 2020 Zdravím, Chci se zeptat na radu . Mam octavia combi 1.9.tdi 81kw 2003 r.v najeto 416 tis. km . Pred nedávném se nám začala ztrácet voda. Auto normálně jede, žádná voda v oleji ani olej ve vodě . Jen se občas musí dolit voda. V service, ze je praská hlava , ale ještě není ani rozebrána nic . Ze se tlakuji hadice a nikde není vidět, ze by teklo. Jen se mi nezda vzdy jsme meli v garazi natecene na prave strane. Oprava s rozvody 20 tis. ptám se zda nemůže být jen praskle těsnění a ne hned praskla hlava . KdYZ jede normalne žádný naznak nějakého problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 14, 2020 Sdílet Odesláno Červen 14, 2020 Pokud máš pod autem louži tak nejspíš někde voda utíká. Podle mě budeš mít prasklou přírubu. Měl jsem to samé, sice na 1.8T motoru, ale zde by měl být princip stejný. Je to plast, a ten holt po nějaké době odejde. Příruba bude na motoru. Hledej něco takového: Výměna by neměla být nijak složitá. Mě to utíkalo fakt po kapičkách, takže bylo těžké to najít. Zkusil bych tedy toto i kdyby to nepomohlo, tak už jen preventivně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 14, 2020 Sdílet Odesláno Červen 14, 2020 pokud tlakujou hadice tak to bude spíš těsnění pod hlavou hlavu sundat rozebrat poslat na rengen bude li o.k nechat srovnat udělat vodítka a ventili a složit to pokud by auto bralo i nák vic olej zvážil bych nechat dát i nové pístní kroužky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.