Floppik Odesláno Červen 18, 2020 Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 Zdravím mám problém , když jsou velké lijáky zatéká mi trochu do auta , když otevřu dveře vždy vyteče trochu vody jako by se tam držela a voda se drží i za těsněním viz foto a pak když neví kudy kam stéká na kobereček a i na gumu . Co s tím kde může být problém , mechanik mi řekl , že pod dveřma je to průchozí a není to ucpané , že to mám sledovat, že to může být i kolem čelního skla jak atd? Máte někdo zkušenosti Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Červen 18, 2020 Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 Zdravím, měl jsem v minulosti stejný problém...bylo špatné těsnění kolem plechu stahovačky, takže zkus hodit dolu tapec, obtáhnout stahovačku nějakým tmelem a uvidíš. Řešil jsem to zde: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Floppik Odesláno Červenec 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2020 V 18. 6. 2020 at 12:49, mhradim napsal: Zdravím, měl jsem v minulosti stejný problém...bylo špatné těsnění kolem plechu stahovačky, takže zkus hodit dolu tapec, obtáhnout stahovačku nějakým tmelem a uvidíš. Řešil jsem to zde: Zdravím myslíte takhle? Je zajímavé , že to dělá jak kdy a teď mi to udělalo pro změnu u zadních dveří na opačné straně a ve předu už dlouho zase nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.