Vulcan163 Odesláno Červenec 9, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2020 Zdravím, mám tu takovou menší záludnost s O2 1.9 TDI BJB motor. Rozvítila se mi nedávno kontrolka motoru. Po napojení na diagnostiku v servisu hlásí závadu - P0113 - čidlo teploty nasávaného vzduchu - signál příliš vysoký V servisu vyměnili dané čidlo a bohužel problém stále přetrvává. V servisu zkoušeli i více čidel (měli tam i použité z jiného auta ale také to nepomohlo) Potom dle mechanika tuto chybu způsoboval EGR ventil, který už má za sebou přes 300tisíc km... ten jsem také vyměnil, ale závadu diagnostika pořád hlásí. Po smazání závad se do vteřiny opět objeví. Nevíte čím by to mohlo být? Nemůže být přerušený někde od čidla nějaký drát? Auto jede zřejmě v nouzovém režimu - má tak poloviční výkon. Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2020 Pokud menili spravne cidlo,tak kontrola kabelaze kolem starteru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vulcan163 Odesláno Červenec 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2020 Kabeláž u startéru jsem zkontroloval a vše se zdá být ok. Když čidlo odpojím, tak diagnostika hlásí více chyb... takže kontakt s čidlem je asi ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 11, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2020 ktere cidlo jste menili ? minus 38 je podle me,preruseny drat a je to nahradni hodnota. Poradne je zkontroluj ty draty a i zkus potahnout za ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vulcan163 Odesláno Červenec 21, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2020 Měl jsi pravdu. Byla na několika místech přerušena kabeláž.... Moc díky za pomoc. auto už zase jezdí 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondrej Juracak Odesláno Září 4, 2021 Sdílet Odesláno Září 4, 2021 Mohu se zeptat v jakých místech byla špatná kabeláž,mám stejný problém,dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 4, 2021 Sdílet Odesláno Září 4, 2021 nejcasteji je to v mistech nad starterem jak tam jde ten svazek. Rozmotej a uvidis proklepane draty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondrej Juracak Odesláno Září 4, 2021 Sdílet Odesláno Září 4, 2021 Děkuji za info,už jsem tam měnil váhu čidlo jednotku a furt nic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.