Martin Kleiber Odesláno Červenec 23, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2020 Ahoj , konecne jsem se dokopal k tomu nahrat zvuk se kterym se potykam uz asi rok a nevim odkud nebo co by to mohlo byt.....projev je ciste zvukovy, zadny jiny dopad to na auto a jizdni vlastnosti nemahttps://webshare.cz/#/file/LPFSok9cRO cca 10s a dal je to takovy kovovy piskani pouze pod plynem cca 2500ot + na volnobeh to nedelahttps://webshare.cz/#/file/n7FXQaIPgt - se stazenyma oknama aby to bylo znatelnejsi cca 20s a dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 23, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2020 Dela to na kazdy kvalt, tzn. nezalezi na rychlosti nebo to zacina az od urcite rychlosti? Kdyz stojis na miste a slapnes na plyn, tak to taky dela? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Kleiber Odesláno Červenec 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2020 pouze v zatezi na vsechny kvalty ( mozna mimo 1ky tu jsem tolik nikdy nevytacel) na volnobeh to nedela ani pri seslaple spojce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 23, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2020 Takze to souvisi s tim, ze auto musi byt v pohybu... Podivej se, jestli mas olej v prevodovce. Na brzdy nebo lozislo v kole se mi to nezda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Kleiber Odesláno Červenec 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2020 olej je meneny loni (divinol) , stejnetak udelane stiraci krouzky apod. ( zacalo to zrat olej) jako pomale pridavani plynu - hodne pozvolne to nevyvola ale jak po nem chci vyssi kroutici moment tak to zacne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 23, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2020 Nezacalo to po vymene toho oleje v prevodovce? Ja mam s jinym nez origo olejem spatny zkusenosti... Nebo po prekrouzkovani to nezacalo delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin Kleiber Odesláno Červenec 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2020 co si pamatuju tak to delalo i pred tema opravama....v zime vic co si vzpominam...tak jsem si toho v zime vsimnul a prisuzoval to nizkym teplotam....ale postupne se to zacaloobjevovat i v lete a ted uz je to " bezny" zvuk motoru ale jak pisu: jen kdyz po nem chci kroutak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2020 Zkus jeste sundat drazkovany remen (jak je altik) a zkus se kousek projet. Pokud se zvuk neobjevi, tak by to mohl byt altik nebo napinaci kladka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.