Michal Nanuq Mikoláš Odesláno Srpen 4, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2020 Dobrý den, jak je na tom prosím tohle auto s hlukem v interiéru? Na internetu jsem našel různé negativní recenze jak na hluk od motoru, tak na hluk z podvozku. Zvládl by to někdo porovnat např. s benzinovou Fabií I ? Chystám se právě z ní přejít na Octavii II facelift 1.4 MPI a toho hluku se dost bojím - že bude větší, než u Fabie. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hado Odesláno Srpen 4, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2020 Mám Octavia II s týmto motorom cca 30t km (nájazd 426tkm). V rodine sme mali aj FI 1.4 mpi a nemyslím si, že by to bol moc veľký rozdiel. Hodne záleží aj od pneu. Ja jazdím s Dunlop Sport Bluresponse a nejak mi hluk nevadí, možno som hluchý 😄 Samozrejme keď to porovnám s kamarátovým SII FL 2.0Tdi tak je tá hlučnosť úplne niekde inde, ale to je aj auto inej triedy 😄 Pokiaľ ti vadí hlučnosť, ale auto sa ti páči a vyhovovalo by ti, tak rozhodne odporúčam odhlučnenie - dá sa spraviť svojpomocne (s pomocou napr. CTK Premium), len je to dosť pracné. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.