pavelym Odesláno Srpen 21, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2020 dobry vecer mam mensi problem s okny na oktavce rano jdu k autu a vsechna okna dole tak jsem nastartoval a vse v pohode odpoledne jdu k autu a okna opet dole to zrovna prselo nikdy driv se to nestalo ted nevim co s tim tak radsi odpojuji baterii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 24, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2020 Podíval bych se na zámek u řidiče (u spolujezdce už myslím není, ne?), jestli tam není studený spoj nebo v tlačíku na ovládání centrálu uvnitř, vypadá to, že okna se stahují prodlouženým odemykacím impulsem. DO k centrálu máš mimo dosah? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelym Odesláno Srpen 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2020 dobry vecer pres DO nestahnu okna jen otevru auto jenkdyz je klic v zamku a otocim a podrzim tak se okna stahnou jinak auto zaviram DO fa se to nejak bloknout aby se to nestalo opet uz se toho bojim a radsi odpojuji baterii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelym Odesláno Srpen 31, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2020 dobry vecer tak si vcera uklizim v kufru dvere otevrene a najednou cvak jako kdyz zaviram auto s DO a okna s jeli dolu no rano jedu do prace ve dverich to cvakalo zaparkuji zavru auto a opet cvak a okna dole uz jsem byl ve3 servisech a elektriku pry nedelaji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Srpen 31, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2020 Řekl bych že autorizovaný servis by tě neměl odmítnout. A už vůbec, pokud jim ukážeš závadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rolandt Odesláno Září 15, 2020 Sdílet Odesláno Září 15, 2020 predpokladam spravne ze sa aj odomkne auto pri tom otvoreni okien? mozes mat skrat na vodicoch, a najskor v prechode kufrovych dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavelym Odesláno Září 16, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2020 dik za rady jenom jsem si vsiml ze vetsinou se to stane pri desti a ted jsem zkousel nove repro ve dverich trochu jsem to osolil a bum okna sjela dolu jenom chci dodat ze se to stalo pote co jsem tlumil dvere driv se to nestalo muze to nakonec delat ten zamek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.