ondrael1995 Odesláno Září 6, 2020 Sdílet Odesláno Září 6, 2020 Ahoj, už nevím kde hledat, ale nejde mi z ničeho nic otevřít dveře u mě O2rs. Centrál ve dveřích necvaka a nevím jak otevřít dveře. Nemůžete mi prosím někdo poradit co udělat. Předem moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 6, 2020 Sdílet Odesláno Září 6, 2020 Lze otevřít dveře pomocí vnitřní kliky? Je klika volná nebo klade odpor jako při otvírání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ondrael1995 Odesláno Září 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2020 Ani zevnitř ani zvenku a jde volně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 6, 2020 Sdílet Odesláno Září 6, 2020 (upraveno) Vypadá to na prasklé lanko táhla vnitřní kliky. Stejný problém jsem řešil nedávno na Octavia 1 Nefunkční otvírání z venku a volná klika zevnitř.Zaslepen zámek bez možnosti otevřít dveře z venku přes zámek. Musel jsem demontovat tapec a vyměnit lanko. Na O2 je to jinak, je tam plech.Jediná možnost je dostat se k lanku vnitřní kliky a potáhnout za něj a poté jen provést výměnu. Prověř lanko vniřtní kliky. Upraveno Září 6, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ondrael1995 Odesláno Září 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2020 Tak jsem to zkoušel porovnat a nemohl odejít motorek ve dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ondrael1995 Odesláno Září 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2020 Lanko je v pořádku, takže netuším co dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 6, 2020 Sdílet Odesláno Září 6, 2020 (upraveno) Pokud je lanko OK, tak by měli jít dveře otevřít ze vnitř. Bliká ti dioda Safe locku? Zkus odpojit baterku na 10-15 min. Upraveno Září 6, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ondrael1995 Odesláno Září 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2020 Dioda bliká, lanko ok a baterku jsem odpojil a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 8, 2020 Sdílet Odesláno Září 8, 2020 (upraveno) Tak jestli jsi v safe locku, tak se jej pokus vypnout.Klíčkem v zámku dveří otoč doprava a do 2 s doprava. Upraveno Září 8, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ondrael1995 Odesláno Září 21, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2020 Zdravím, stále se mi nepodařilo dveře otevřít. Chtěl bych se zeptat na které barvy kabelu, co vedou k zámku napojit elektritku přes zlodějky a pustit proud? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan Svitok Odesláno Říjen 3, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2022 zdravím,mám velmi podobný problém Octa-II -2005 ,ibaže mne sa daju dvere otvoriť zvnutra bez problemu(teda zatial)neviem čím začať predpokladám ked auto sa cele zamkne tak aj zámok aj centrál dvere spolujazdca budu v poriadku ,nie?vdaka za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korbel.j Odesláno Duben 2, 2025 Sdílet Odesláno Duben 2, 2025 Ahoj .Mně stačilo přimačknout venkovní kliku rukou nebo bokem těla dovnitř do dveří a dveře se otevřely . Při otevřených dveřích jsem mohl povolit spodní torx který drží ucpávku zámku (nebo pokud je na dveřích zámek na klíč ,tak ten) ,hned vedle samotné kliky ,pak se dostat na lanko zastrčené do kliky a to lanko zaklesnout do kliky v jiné poloze než bylo původně .Buď blíž ven nebo dovnitř dveří .Pokud lanko zůstane trochu předepjaté pak se po odemčení nedokáže zámek otevřít a dveře také ne.Takže zkouset ve které poloze toho lanka otevírat lze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.