Filip O. Odesláno Září 13, 2020 Sdílet Odesláno Září 13, 2020 Zdravím, nechal jsem si dotáhnout octavku s nefunkčním columbem, na obrazovce to nonstop píše Software Download - Source acitaved, searching for SWL image. (viz.foto) při podržení setup,cd a info to po mě chce CD (viz. foto) Jak jsem se dočetl na forech stáhl jsem firmware 5238, že ma být kompatibilní na modely od r. 2005-2013. (auto je octavia 2011) Cdo to vezme, a problikne hlaška strating instalation , a toť vše. Jako naprostý neznalec bych váš rád požadal, zda nevíte jaký zvolit další postup na opravu. Ještě mě napadlo zda nemůže být špatný HDD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 V první řadě si o tom něco nastuduj, SW verze musíš hledat podle verze HW rádia, rok výroby je jen orientační a druhá věc je správný postup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filip O. Odesláno Září 15, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2020 Založil jsem nové vlákno protože o tomto problému jsem nic nenašel, a to jsem toho prošel opravdu hodně. HW bych rád zjistil, ale rádio vubec nenaskočí a k menu co je ve videu se nemám šanci se dostat, na obrazovce to píše viz.obr č. 2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Září 15, 2020 Sdílet Odesláno Září 15, 2020 (upraveno) HW by mělo být napsaný vzadu na radiu tušim já bych se v tom bejt tebou nehrabal a dal to někomu kdo to dělá, příp zkusit jiný swl cd, třeba recovery swl cd, to by mohlo pomocthttps://uloz.to/file/362BA6xJ/swl-fix-recovery-rns510-rar jinak doporučuji 5238 by josi (má vše povolený), já dal teda verzi 5274, 6xxx už mi nejde nemám C14 Upraveno Září 15, 2020 uživatelem PetrRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filip O. Odesláno Září 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2020 Ten update 5238 by josi jsem pravě zkoušel a jen problikla instalace a opět to hodilo obrazek č.2. Psal jsem si s někým kdo to udájně opravuje, a bylo mi řečeno že to je špatná zakladová deska. Je tu někdo kdo už jí měnil/opravoval na kolik to vyšlo? páč nová stojí 7500 a to se už nevyplatí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Září 20, 2020 Sdílet Odesláno Září 20, 2020 Alda Alessi to dělá tušim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.