Přejít na obsah

Mildee

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    128
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Mildee

  1. Umýt, odmastit a sledovat odkud to teče, na tomto bordelu nic nepoznáš, od klávesnice už vůbec ne.
  2. https://www.autowerks.cz/cs/skoda/maxton-design-maska-chladice-skoda-octavia-ii-octavia-ii-rs-v-2-18796.html
  3. Mildee

    Blue RS

    Contíky jsou super, já jsem do teď jezdil šestky, nové budu dávat zase Sport Contacty. OZ hledej z druhé ruky, nové stojí nesmysl. Já mám ultraleggery na léto i na zimu (19"+18") jsou o nějaké 2 kila lehčí proti seriovým Zenithům a je to i docela poznat, je to velmi snesitelné i v 19" 235/35
  4. Jo, Digitun je v pohodě, dělá to na dálku přímo ten Polák, oni jsou jen prostředník, tak nějak jsem to prostředník. Už jsem to řešil s LKM. Nechal jsem si tam dělat motor, rovnou s K04, ale vázně mi to na převodovce, kde mám soft od TVS a nejde to přehrát, musím s tím k Pietro Care a to mám přes půl republiky + tam budu muset dvakrát, nejdřív stáhne SW z převodovky, pak musí poslat do TVS a ti mu následně pošlou můj sériový soft, luxus 🤣
  5. Autowerks rači ne, u LKM stojí v trávě Šíro, které nezvládlo jejich úpravy, má tam už čtvrtý motor a došla mu trpělivost, tak to odvezl k Lukášovi. Mimochodem stavěl motor do té jejich RS3, že "na to neměli čas" a teď to vydavají za vlastní projekt 😄 Jinak k věci, nevím kolik natlačí K03 u 1.8, přes 200HP se dostaneš určitě. Kdybys chtěl dávat turbo K04, bylo by dobré dát tvrdší pružiny na výfukové ventily, jinak to při vyšších točkách může špatně dovírat.
  6. Ten alarm ti nejspíš bude spouštět ta sedačka, když se samovolně pohybuje, tím bych začal.
  7. Mildee

    BOLERO

    1. ne 2. ne 3. ne jelikož 1 4. ne 5. umí přehrávat hudbu z SD karty a má v sobě měnič na 6 CD, obojí má podstatně lepší zvuk než BT BT jednotku má v sobě jen Amundsen+
  8. Mildee

    Blue RS

    Clubsport desky jsou něco úplně jiného než klasické OEM desky, pro tyto kotouče určitě dobrá volba. Jinak ty vibrace nemusí být přímo od kotoučů nebo brzd jako takových. Zkontroluj silent bloky na ramenech a veškeré čepy na přední nápravě.
  9. Jestli máš ESP, tak by to chtělo lepší kapalinu. Každopádně modrou bych tam asi nelil, jinou než žlutou jsem dot 4 ještě neviděl.
  10. Mikrospínač v zámku, nejjednodušší je vyměnit celý zámek.
  11. Mildee

    Black Sheep

    Brzdy bys tam myslím dostal, jen je potřeba o kousek delší šrouby. Předpokládám, že 18z jsou chycené klasicky z vnější strany těhlice. Širší mi to nepřijde, ale změřeno nemám. Každopádně držím palce s motorem.
  12. Mildee

    Black Sheep

    Hlíníkové těhlice jsi do předu nedával? O těch ramenech jsem taky uvažoval, jsou rozměrově stejné nebo se nějak liší? Nemáš někde číslo toho horního uložení? V čem se to liší od Octávky?
  13. Mildee

    Blue RS

    V tom odkazu je to správně, poslali ti to špatně. Zkus kontaktovat obchod, myslím, že by ti to měli nějak bezplatně vyměnit. Mám s podobnýma e-shopama vesměs jen dobré zkušenosti, vždy se všechno rychle vyřešilo.
  14. Osobně nejsu velký fanoušek adaptérů redukcí apod, ty macany vyjdou podobně, hodně záleží jaké zvolíš kotouče. Značka ideál jsou clubsporty, které váží pod 10kg, ale taky stojí celkem raketu.
  15. Za mě je nejlepší možnost 4-píst brembo z Porsche Macan https://sklep.motosport-parts.pl/golf-7-audi-s3-tts-cupra-mqb-/855-447-mqb-macan-brembo-4-tlok-dba-t3-340mm-ebc-yellowstuff-kit-nowy.html#/150-plyn_hamulcowy_do_przewodow-bez_plynu_hamulcowego/580-macan_przewody-chce_tylko_przewody_na_przod levnější možnost pak tady toto https://www.sbazar.cz/autopneuservissojovice/detail/13850922-audi-s3vw-rline-r-line-r-line-gti-s3-340mm-brzdy
  16. Vzadu máš 282mm, pasují tam 310mm ze Superba 3.6, řešilo se to tady, najdeš tam vše potřebné. Dopředu můžeš dát 340mm z OIII, pasují i brzdy z Golfa V-VII, všechno de facto plug and play
  17. 235 ti nikde suchat nebude, mám 19x8 ET45 235/35 a je tam ještě docela rezerva
  18. Pravděpodobně to nepodporuje tvoje bluetooth jednotka, někde tu na to téma najdeš vlákno. Ne všechny jednotky podporují streamování hudby.
  19. Já to tam nemám, prý je k tomu potřeba novější firmware a v mém případě i v budíkách, nesynchronizuje se mi čas na rádiu.
  20. Mildee

    Blue RS

    Rádio dej MIB2 Bolero a budeš mít po zelené, jen předělat tlačítka 🙃
  21. Mildee

    Black Sheep

    Telefon v přihrádce u spolujezdce?
  22. Mildee

    Black Sheep

    Mě teda přijde lepší uzavíratelný kastlík, tady toto vypadá jak facelift přihrádky z favorita. Telefon mám většinou v kastlíku, ničemu nevadí, že jde kabel z loketky.
  23. Taky mám MIB, po výměně getway mi PF přestal ukazovat nějaké hodnoty, tak jsem to vytáhnul a nahrál znovu, jinak jsem s tím problém neměl. Zpátky jsem to ještě nedával, su zvědavý no.
  24. Mildee

    Black Sheep

    Fotku bohužel nemám a na autě se dělá motor, tak se k tomu momentálně nedostanu. Mám to v tom výklenku úplně vlevo, nijak to nezavazí a je to krásně přístupné. Myslím, že tam býval i origo aux konektor, když to někdo měl. Jinam to tam smysluplně nedáš.
  25. Mildee

    Black Sheep

    USBčko na smart link mám vyvedené v loketce. Musí se lehce z jedné strany lehce zbrousit, ale nic hrozného. Taky jsem přemýšlel kam by to šlo dát, ta loketka mi vyšla jako nejlepší možnost.
×
×
  • Vytvořit...