Peter Čižek Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Čaute chcel by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť. Kupil som octaviu combi 2001. Je v nej 2din radio original čo tam bolo. Dotyčný ho mal v kufri lebo mu stiahlo baterku. Keď som ho namontoval tak to chce kod ktorý mám pri knižke. No neviem ako ho zadať, žiadne tlačítko nefunguje a všetky kombinácie sa mi skúšať nechce. Auto je pôvodne z nemecka. Ostali tam dva kábliky ktoré nikde nepasujú. Vopred ďakujem. Edited September 29, 2020 by Peter Čižek Nahranie obrázkov. 0 Quote Link to comment
Tomdlouhan Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Ahoj. Predevsimnje treba ppslat typ radia a popr vyfotit predni panel pak se da neco delat a radit tech postupu je vic. 0 Quote Link to comment
Peter Čižek Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 Už 0 Quote Link to comment
Janekkolenat Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 bud je potreba nechat radio zaple alespon hodinu jestly nebyla dodrzena tato doba pred zakodfovanim nebo mas spatne zapojene napajeni v radiu ale podle obrazku jen pocky hodinu pri zaplem radiu a klicku pak to zadat pujde 0 Quote Link to comment
Davidek Posted May 23 Share Posted May 23 Odpojil sem baterií spravoval sem startér u 1 Octavce 4x4 a potrebova bych nějaký cod nebo jak se odolává to rádio dekuji 0 Quote Link to comment
Recommended Posts