Pecann Odesláno Říjen 2, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2020 (upraveno) Zdravím,nedávno se mi rozsvítila kontrolka motoru. dpi nápojeni na diagnostiku, zjištěná závada snimač polohy turba. Chyba vymazana a týden byl klid. Až do včera opět se mi rozsvítila. Auto jede stále normálně,spotřeba stejná. Nemáte někdo zkušenost z tímto problémem. OctaviaRS 2 2.0 2012. Po pár dnech kontrolka zhasla a asi po dvou dnech opět rozsvítila. Nemáte prosím někdo s tímto problémem zkušenost.? Na fotce je ten snimač který to prý děla. Upraveno Říjen 6, 2020 uživatelem Pecann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurysek Odesláno Srpen 18, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2021 To není snímač ale řekl bych ,že je to spíš regulace tlaku turba .. taky se mě vysrala .. OE díl cca 3500,- kč + práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 19, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2021 Je to podtlaková baňka se snímačem dráhy.... záleží jakou chybu přesně to píše, někdy totiž nemusí být chyba v baňce, ale jinde na vedení podtlaku, třeba EGR, zásobník podtlaku atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.