Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

KDYŽ POŘÁDNÉ KONĚ, TAK AŤ MAJÍ NA ČEM SEDĚT ;) :)

Tak tak uz to auto plavalo na serii, pokud bude nejaky dalsi upgrade vykonu, brzdy a podvozek jsou nezbytnost ;)

Jinak vsem dekuji za pozitivni reakce :D

Uz se tesim jak to bude vypadat snizene a jak to pojede :)pokud pocasi vydrzi rovnou to hodim na letnaky :D

Odkaz ke komentáři
Tome,to je primo na Combajna ? Jaka je cenovka,klidne na SZ :)

Tak tak primo na Molika podle motorizace a cisla z nemeckeho technicaku. ale v podstate jestli sem to dobre pochopil deli se to podle prumeru stabiku, kdy TDIcka a benziny s automatem maji 23mm kdezto ostatni maji 21. Dale hraje roli taky podle me maximalni pripustna hmotnost na predni a zadni naprave ;)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak tak primo na Molika podle motorizace a cisla z nemeckeho technicaku. ale v podstate jestli sem to dobre pochopil deli se to podle prumeru stabiku, kdy TDIcka a benziny s automatem maji 23mm kdezto ostatni maji 21. Dale hraje roli taky podle me maximalni pripustna hmotnost na predni a zadni naprave ;)

Zdar taky by mě zajímala cenovka prosím :)

Odkaz ke komentáři
chapu :) prave ze ja koukam presne po tech samotnych tlumicich Weitec na predni napravu :palec:

Tak si kup jenom predni tlumice od Weitecu, ale neviim co od toho ocekavas?

Pri tvojem snizeni origo tlumice fungujii spravne, budou to jen vyhozene penize..

Jedine ze bys chtel dopredu jeste riznout pruziny..

Jinak Hobliiiku: Bude to masakr jizda, uvidiis.. je to trochu o necem jinym.. tam kde bys ted v zatacce jel 100, tak ted zvladnes urcite 120 (s prehedem)

Odkaz ke komentáři
Tak si kup jenom predni tlumice od Weitecu, ale neviim co od toho ocekavas?

Pri tvojem snizeni origo tlumice fungujii spravne, budou to jen vyhozene penize..

Jedine ze bys chtel dopredu jeste riznout pruziny..

Jinak Hobliiiku: Bude to masakr jizda, uvidiis.. je to trochu o necem jinym.. tam kde bys ted v zatacce jel 100, tak ted zvladnes urcite 120 (s prehedem)

Konwas: Houmík tím docílí toho, že s těma seriovejma tlumičema má čumák v oblacích a když dá kratšíé tlumiče tak mu to sedne ještě kousek dolů...;-)

Odkaz ke komentáři
Ha to jestli ty zatacky budu tak rezat jak rikas Konwasi tak to budu kupovat letnaky dvakrat za rok :)minuly rok jsem koupil v cervnu nove a jsou na odpis po 15 tis km :palec:

Co si to kupoval za jebuzny? :) Ja kupoval na minuly leto taky zcela novy a zadni jsou pomalu netknuty a predni fakt malinko..

proto je nemuzu prodat, byla by to skoda.. :lol:

Odkaz ke komentáři

tak mi pak vysvetli, proc kdyz das kompletni podvozek 35/35, tak ti padne predek vic jak zadek, ale kdyz dam normalni tlumice + treba 40/40 pruziny, tak padne zadek o neco vic... cim to je?

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
tak mi pak vysvetli, proc kdyz das kompletni podvozek 35/35, tak ti padne predek vic jak zadek, ale kdyz dam normalni tlumice + treba 40/40 pruziny, tak padne zadek o neco vic... cim to je?

No ono taky dost záleží na motorizaci třeba u některých TDI-ček se mi stalo že po snížení byl zadek níž než předek :)

Odkaz ke komentáři
chipmann: Obá máme TDi. Jen já 66 a Houmis 81 kW

Hoblik: a s těma kontíkama předpokládám spokojenost že? Slyšel jsem na ně calkem chválu...

Pro me zatim nejlepsi guma :)jen ta vydrz....vyzkousel sem Barumy, Nokiany, Good Year a Michelin a ty Contiky se ke memu stylu rizeni hodi nejvice :)

Odkaz ke komentáři

Ja bych nerekl, ze padne predek stejne se zadkem.. videl jsem celkem dost octavek s -35 a vsechny maji ten predek vyssi a u kombika koor..

chlapci pružina snižuje,ale když máte delší tlumič tak tu pružinu napíná. Když je kratší tlumič tak tu priužinu toilik nenapíná...

Tohle je blbost hele, gravitace tu pruzinu stlaci dolu upe stejne.. ja mam napriklad ted stlacenou na 100% auto nefunguje moc spravne

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...