Hoblik Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak naistalovano :)a musim rict investice se opravdu vyplatila....opet svitim tak jak sem si to predstavoval Aspon vim nyni, ze kdybych se nekdy rozhodoval pro nejake auto koupit jete xenony po nekom, tak bych do toho nesel. jelikoz na prvni pohled jete svetlo a nove svetlo nevypada nijak extra rozdilne, ale rozdil ve svetelnem toku je brutalni .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 HOBLÍK TAK AŤ TI XENONKY DOBŘE SLOUŽÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Hoblíku, já nemám s xenony žádné zkušenosti, tak by mě zajímalo, jestli je velký rozdíl v mlze (za deště, sněžení) oproti klasice H4? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 hlavne velky rozdil to bude pro zlodeje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 MartinTDI : rozdil je znacny ale musi byt nove, mel sem ted do vymeny puvodni xenony z vyroby ale za 5,5 roku uz byly radne dojebane, takze to nebylo nic moc. Proto radim nekupovat jete xenony (pokud teda nejsou v top stavu). Jak pises znacny rozdil je hlavne v desti a mlze. Pro me je treba nejhorsi tma a mokra cesta s cernym asfaltem, jak jezdim tatovou octou ktera ma H4ky tak nevidim nekdy skoro nic. Xenony hodne pomuzou v takovychto podminkach. Nohic : Jsem pojisteny, zlodeji mi muzou polibit prdel. Mimoto auto nikde nevystavuju na verejnych mistech. Kdybych musel tak ho prodam a koupim si favorita. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Tak to je průser :D já to mám taky vybavené a parkuji venku to abych začal sháněl Fanouše :palec: ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Tak to je průser :D já to mám taky vybavené a parkuji venku to abych začal sháněl Fanouše :palec: ;) :P A výborně a kdeže to parkuješ :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Mirku ty mas nervy ze zeleza, to ja bych to nedal :-)bych byl akorat co hodinu v noci prilepeny na okne....v Praze sem to tak resil a uz nikdy vice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 MartinTDI : rozdil je znacny ale musi byt nove, mel sem ted do vymeny puvodni xenony z vyroby ale za 5,5 roku uz byly radne dojebane, takze to nebylo nic moc. Proto radim nekupovat jete xenony (pokud teda nejsou v top stavu). Jak pises znacny rozdil je hlavne v desti a mlze. Pro me je treba nejhorsi tma a mokra cesta s cernym asfaltem, jak jezdim tatovou octou ktera ma H4ky tak nevidim nekdy skoro nic. Xenony hodne pomuzou v takovychto podminkach. Nohic : Jsem pojisteny, zlodeji mi muzou polibit prdel. Mimoto auto nikde nevystavuju na verejnych mistech. Kdybych musel tak ho prodam a koupim si favorita. No jasne, taky to mam pojisteny, ale jak pise Neznalek, taky parkuju na sidlisti. Xenony jsou super, ale porad je to dost drahy, proto se to i krade :/ Mirku ty mas nervy ze zeleza, to ja bych to nedal :-)bych byl akorat co hodinu v noci prilepeny na okne....v Praze sem to tak resil a uz nikdy vice Kdyz mi ukradli prvni octavu, tak jsem i behem noci vstaval zniceho nic a koukal z okna. Hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Mirku ty mas nervy ze zeleza, to ja bych to nedal :-)bych byl akorat co hodinu v noci prilepeny na okne....v Praze sem to tak resil a uz nikdy vice :D No já parkuju taky venku u baráku taky sem zezačátku šel vždycky ráno s obavama,ale už sem si nějak zvykl mám alarm,vypínač a ještě dvě takový věcičky :D .Ale když budou chtít tak to vždycky seberou. Jediný řešení je ta pojistka to máš jistotu že se ti aspon něco vrátí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 To jo "aspon neco" ti vrati...ale ta energie a radost co ti to auto dava ti veme nadobro nejaky corkar .( a to bych nedal asi sem moc na tu moji cernou plechovku fixovany :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jo to já si taky na auto zvyknu a určitě by mě sralo kdyby ho někdo odvez jenže garáž mám daleko od baráku tak musím doufat že tam vždycky ráno bude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Tak jasne jak neni zbyti musi to clovek vydrzet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 popripadne si postavit barak a k tomu zabezpecenou garaz... :D no a jeste nejake ty vycyhtavky do auta a uz je z cloveka totalni paranoik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Jsem asi paranoik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Hobliku, takze ty mas barak a garaz? No luxus nejvetsi Jaky mas alarm? Premyslim o Magicaru... Zatim mam v/na aute tri vychytavky. Myslim ze paranoik jsem hlavne ja, po tom, co mi lohli uz jednu oktuli :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Ano a k tomu dva pritulne hafanky co kdyz cvaknou tak ti ukousnou packu na jeden sup Magicar mel tata na sve octavce celkem dlouho, pak jak vsecko starlo asi po 3 -4 letech, zacal magicar blbnout...a ten kdyz zacne blbnout tak to nepreju ani nejvetsimu nepriteli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 To je pak samej cvicnej poplach co? To uz jsou lepsi ti maxipsy co mas doma. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 No v noci to steka furt, ale uz sem si zvykl, prvni pul roku sem nadaval jak svina, jelikoz jsou to moji prvni velci pejsani, predtim jsme meli teriery a ti byli domaci mazlicci takze v noci spali a stekali tak dvakrat za rok a to na veterinare :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Tak naistalovano :)a musim rict investice se opravdu vyplatila....opet svitim tak jak sem si to predstavoval Aspon vim nyni, ze kdybych se nekdy rozhodoval pro nejake auto koupit jete xenony po nekom, tak bych do toho nesel. jelikoz na prvni pohled jete svetlo a nove svetlo nevypada nijak extra rozdilne, ale rozdil ve svetelnem toku je brutalni .) Super!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Ano a k tomu dva pritulne hafanky co kdyz cvaknou tak ti ukousnou packu na jeden sup :D Magicar mel tata na sve octavce celkem dlouho, pak jak vsecko starlo asi po 3 -4 letech, zacal magicar blbnout...a ten kdyz zacne blbnout tak to nepreju ani nejvetsimu nepriteli. Kurde, takove problemy s Magicarem? No to jsi me nepotesil, premyslim o nem zrovna Ale tak, pokud to udelas vsechno precizne, nemel by jsi mit problem prece... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak ja sem to nemontoval, montoval to aurizovany servis v OVE (Tulach), bohuzel problemy prisly. Takze ja uz nikdy zadny Magicar v aute nechci. Stejne cemu ti to je platne kdyz ti u postele drnci klicek. Nez se das do kupy obliknes si aspon kalhoty a tricko, tak kazdy obyc zlodej uz je davno pryc. A dalsi tuny funkci stejne nikdy nevyuzijes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 No jo no, na tom asi taky neco bude... Me celkem pobavilo na mojem aute, kde mam jisty alarm. Odemknul jsem auto a nechal kolegu, at si nastoupi, ja jsem se sel jeste ke stromu vychcat. Kolega nasednul, zavrel dvere, do pul minuty se zamklo auto, pohnul se a zacalo houkat. Neslo odemknout ani odemykacim tlacitkem u ridice Tak tam sedel sam v zamcenem houkajicim aute na parkovisti u hypermarketu :D Panika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Nejlepsi pro zabezpeceni je kombinace vseho mozneho :)cim vice toho v aute naflakas tim je vetsi pravdepodobnost ze blbouna odlakas.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Od vcera ma molik nové letni papuce : Bridgestone Potenza R050A 225/45 R17 XL 94Y Zatim ujete jen 300km takze se seznamujeme, ale nejlepe je jim na dalnici ve vyssich rychlostech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 CO K TOMU DODAT :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 peknee papučkyy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Jó Bridgestony jsou solidní. Můžu jen doporičit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Od vcera ma molik nové letni papuce : Bridgestone Potenza R050A 225/45 R17 XL 94Y Zatim ujete jen 300km takze se seznamujeme, ale nejlepe je jim na dalnici ve vyssich rychlostech :) A ty pneu sis kupoval upe novy? Ze uz nejdou videt ty barevny prouzky.. Ty ja tam mam i po predchozi sezone totiz.. A proc 225? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 A ty pneu sis kupoval upe novy? Ze uz nejdou videt ty barevny prouzky.. Ty ja tam mam i po predchozi sezone totiz.. :) A proc 225? Uplne nové prouzky tam byly :)jeste tam jsou ale musis se vic podivat. Proc 225, protoze cim sirsi tim lepsi, kdybych mohl mit 245 nebo vic dam to tam. Ono prenest ten moment pres 205tky je umeni, a brzdeni taky, rozdil proti 225 je citelny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.