Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

Tak naistalovano :)a musim rict investice se opravdu vyplatila....opet svitim tak jak sem si to predstavoval :smich:

Aspon vim nyni, ze kdybych se nekdy rozhodoval pro nejake auto koupit jete xenony po nekom, tak bych do toho nesel. jelikoz na prvni pohled jete svetlo a nove svetlo nevypada nijak extra rozdilne, ale rozdil ve svetelnem toku je brutalni .)

Odkaz ke komentáři

MartinTDI : rozdil je znacny ale musi byt nove, mel sem ted do vymeny puvodni xenony z vyroby ale za 5,5 roku uz byly radne dojebane, takze to nebylo nic moc. Proto radim nekupovat jete xenony (pokud teda nejsou v top stavu). Jak pises znacny rozdil je hlavne v desti a mlze. Pro me je treba nejhorsi tma a mokra cesta s cernym asfaltem, jak jezdim tatovou octou ktera ma H4ky tak nevidim nekdy skoro nic. Xenony hodne pomuzou v takovychto podminkach.

Nohic : Jsem pojisteny, zlodeji mi muzou polibit prdel. Mimoto auto nikde nevystavuju na verejnych mistech. Kdybych musel tak ho prodam a koupim si favorita.

Odkaz ke komentáři
MartinTDI : rozdil je znacny ale musi byt nove, mel sem ted do vymeny puvodni xenony z vyroby ale za 5,5 roku uz byly radne dojebane, takze to nebylo nic moc. Proto radim nekupovat jete xenony (pokud teda nejsou v top stavu). Jak pises znacny rozdil je hlavne v desti a mlze. Pro me je treba nejhorsi tma a mokra cesta s cernym asfaltem, jak jezdim tatovou octou ktera ma H4ky tak nevidim nekdy skoro nic. Xenony hodne pomuzou v takovychto podminkach.

Nohic : Jsem pojisteny, zlodeji mi muzou polibit prdel. Mimoto auto nikde nevystavuju na verejnych mistech. Kdybych musel tak ho prodam a koupim si favorita.

No jasne, taky to mam pojisteny, ale jak pise Neznalek, taky parkuju na sidlisti. Xenony jsou super, ale porad je to dost drahy, proto se to i krade :/

Mirku ty mas nervy ze zeleza, to ja bych to nedal :-)bych byl akorat co hodinu v noci prilepeny na okne....v Praze sem to tak resil a uz nikdy vice :facka:

Kdyz mi ukradli prvni octavu, tak jsem i behem noci vstaval zniceho nic a koukal z okna. Hnus.

Odkaz ke komentáři
Mirku ty mas nervy ze zeleza, to ja bych to nedal :-)bych byl akorat co hodinu v noci prilepeny na okne....v Praze sem to tak resil a uz nikdy vice :D

No já parkuju taky venku u baráku taky sem zezačátku šel vždycky ráno s obavama,ale už sem si nějak zvykl mám alarm,vypínač a ještě dvě takový věcičky :D .Ale když budou chtít tak to vždycky seberou. Jediný řešení je ta pojistka to máš jistotu že se ti aspon něco vrátí.

Odkaz ke komentáři
Tak naistalovano :)a musim rict investice se opravdu vyplatila....opet svitim tak jak sem si to predstavoval :lol:

Aspon vim nyni, ze kdybych se nekdy rozhodoval pro nejake auto koupit jete xenony po nekom, tak bych do toho nesel. jelikoz na prvni pohled jete svetlo a nove svetlo nevypada nijak extra rozdilne, ale rozdil ve svetelnem toku je brutalni .)

Super!! :D

Odkaz ke komentáři
Ano a k tomu dva pritulne hafanky co kdyz cvaknou tak ti ukousnou packu na jeden sup :D

Magicar mel tata na sve octavce celkem dlouho, pak jak vsecko starlo asi po 3 -4 letech, zacal magicar blbnout...a ten kdyz zacne blbnout tak to nepreju ani nejvetsimu nepriteli.

Kurde, takove problemy s Magicarem? No to jsi me nepotesil, premyslim o nem zrovna :lol:

Ale tak, pokud to udelas vsechno precizne, nemel by jsi mit problem prece...

Odkaz ke komentáři

Tak ja sem to nemontoval, montoval to aurizovany servis v OVE (Tulach), bohuzel problemy prisly. Takze ja uz nikdy zadny Magicar v aute nechci. Stejne cemu ti to je platne kdyz ti u postele drnci klicek. Nez se das do kupy obliknes si aspon kalhoty a tricko, tak kazdy obyc zlodej uz je davno pryc. A dalsi tuny funkci stejne nikdy nevyuzijes.

Odkaz ke komentáři

No jo no, na tom asi taky neco bude...

Me celkem pobavilo na mojem aute, kde mam jisty alarm. Odemknul jsem auto a nechal kolegu, at si nastoupi, ja jsem se sel jeste ke stromu vychcat. Kolega nasednul, zavrel dvere, do pul minuty se zamklo auto, pohnul se a zacalo houkat. Neslo odemknout ani odemykacim tlacitkem u ridice :lol: Tak tam sedel sam v zamcenem houkajicim aute na parkovisti u hypermarketu :D Panika.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
A ty pneu sis kupoval upe novy? Ze uz nejdou videt ty barevny prouzky.. Ty ja tam mam i po predchozi sezone totiz.. :)

A proc 225? :palec:

Uplne nové prouzky tam byly :)jeste tam jsou ale musis se vic podivat. Proc 225, protoze cim sirsi tim lepsi, kdybych mohl mit 245 nebo vic dam to tam. Ono prenest ten moment pres 205tky je umeni, a brzdeni taky, rozdil proti 225 je citelny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...