Raď Ous Odesláno Říjen 29, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2020 (upraveno) Dobrý večer, prosím o radu... V halogenových světlech mi odpadla u potkávacích světel taková ta ochrana žárovky uvnitř (vějíř) nebo co to je, je to velký problém nebo to nemá extra vliv. Omlouvám se pokud jsem příspěvek dal jinam než má být. Jsem tu prvně, chvilku potrvá než se zorientuji. Upraveno Říjen 29, 2020 uživatelem Raď Ous Doplnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepatupa Odesláno Říjen 29, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2020 Ten vějiřek tam musí být ,je to kvůli odstínění a lomu světla. Bez toho to máš jak dálkový a to se protijedoucim nebude líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raď Ous Odesláno Říjen 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2020 před 12 minutami, pepatupa napsal: Ten vějiřek tam musí být ,je to kvůli odstínění a lomu světla. Bez toho to máš jak dálkový a to se protijedoucim nebude líbit. Chápu... Ale když ho mám urvanej to se asi, nedá spravit... 🤨 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepatupa Odesláno Říjen 29, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2020 Nevim jestly by se k dal nasadit přes orvor žarovky,ale jinak musiš odlepit přední plastový kryt pak se k tomu dostaneš. Někde jsem četl že to davaly do trouby ale nevim kolik stupnu a na jak dlouho, je to přilepený specialni hmotou. Ja sem to zkoušel na anglickym svetle a nepovedlo se mi to pak jsem dloubal až jsem to lepidlo vydloubal a dostal se do světla. Pak jsem to ďelal na aute a přilepil to silikonem. Ještě jsem ho před složenim vyčistil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Raď Ous Odesláno Říjen 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2020 Před hodinou, pepatupa napsal: Nevim jestly by se k dal nasadit přes orvor žarovky,ale jinak musiš odlepit přední plastový kryt pak se k tomu dostaneš. Někde jsem četl že to davaly do trouby ale nevim kolik stupnu a na jak dlouho, je to přilepený specialni hmotou. Ja sem to zkoušel na anglickym svetle a nepovedlo se mi to pak jsem dloubal až jsem to lepidlo vydloubal a dostal se do světla. Pak jsem to ďelal na aute a přilepil to silikonem. Ještě jsem ho před složenim vyčistil. Jasny no já teď na fóru narazil právě na příspěvek kde technik co seřizoval světla tvrdil že ta čepička není důležitá... Ta je od toho aby světlo nesvitolo dopředu... Což nemůže protože zarovky mají spice zacerneny.... Odrazova plocha na ty čepici není. Tak už fakt nevím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 Bez clonitka je světlo nepoužitelné, má jiný světelný tok, vlastně svítí jako dálkové, takže opravit nebo vyměnit světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.