LH13 Odesláno Říjen 30, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 Ahoj, jsou tu snad i členové, kteří mají rádi nízká auta 🙂 mám na mé Octavia 3 štelovák od německého AP a jezdím více složený k silnici. Zadní pneu jsou v pohodě, ale přední pneu - vnitřky vždy brzo KO. Vím, že je to častý jev u nízkých aut, protože kola při větším snížení jdou do tvaru A, ale neexistuje nějaké řešení, jak tomu pomoci? Předpokládám, že zkusit předělat geometrii (sbíhavost, odklony apod.) na předku, asi nepomůže? Nebo neexistuje štelovatelné horní uložení na Octavia 3, kde by se to dalo dohnat? Neřešil někdo a nebo nedokázal by někdo pomoci? Jezdím 19 pneu, tak není úplně ekonomické, pořád měnit pneu, když 3/4 gumy jako nové a vniřní proužek pomalu na dráty prodřený...díky. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 30, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 Kdyz uz sis tu castecne sam odpověděl stačilo pouzit google https://www.escape6.cz/nastavitelne-horni-ulozeni-silver-project-pro-skoda-octavia-iii-typ-5e3-5e5-pro-seriovy-podvozek-id509082/ Odkaz ke komentáři
LH13 Odesláno Říjen 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2020 Já spíš myslel, jestli to má někdo na autě a reálně mi řekne, že to tento problém řeší a gumy se nesjíždí...osobní zkušenost se tomu říká 🙂 přesto i tak díky👍 Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Listopad 1, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2020 Zkus na predku nastavit vetsi sbihavost Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky