Maxim Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ahojte, mam tyden koupenou octavku a zjistil jsem, ze kdyz mam auto v tahu a sundam nohu z plynu, tak mi neco v motoru jakoby zachrčí. Je to takový nepříjemný zvuk, nevíte co by to mohlo být? Spojka? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Udělat diag. Může to dělat turbo nebo setrvák. Zvuky se špatně řeší, najdi někoho ve svém okolí co tomu rozumí a zajeď za ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Ahojte, mam tyden koupenou octavku a zjistil jsem, ze kdyz mam auto v tahu a sundam nohu z plynu, tak mi neco v motoru jakoby zachrčí. Je to takový nepříjemný zvuk, nevíte co by to mohlo být? Spojka? Díky moc Opravdu by to chtělo napíchnout těch zvuků je spustu máš to chipnutý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Nejsem si jistý zda tam chip je, ale naši mají seriových 81kw a zdá se mi, že mi to jede lépe. Zkusím to hodit na VAG. Kdyby to bylo turbo, tak co s tím? Vyčistit nebo je po něm? Když jsem to říkal klukům od nás co dělají v autocentrále a tak, tak říkali, že to nemám řešit, mám počkat až se to projeví. Někdy když jedu do kopce na 3ku tak to zachrastí a zacuká a pak to zase táhne tak jak má. Taky mi přijde, že auto na to, jak jezdím docela dost žere. S autem od našich 81kw r.v.2003 jsem schopen trošku svižnější jízdou zajet ostravu za 4.5 litrů a svojim autem 81kw r.v.2004 najeto skoro stejne jedu jak snek za 5litru. Je mozne ze by tam byl nejaky spatny chip nebo neco?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Řešit že jedním autem máš spotřebu 4.5 a druhým 5 . To není nijak rozdílná hodnota . Kdyby jsi řekl že ti to žere 6-7 , tak by se to dalo řešit . Jinak k tomu hrčení . Já řešil že v rozmezí otáček 1800 - 2200 mi v motorovém prostoru drnčelo(chrčelo) . Dlouho jsem hledal odkud to jde . Zjistil jsem že mi to dělá klimakompresor . Pokud klimu vypnu , chrčení zmizí . Jakmile ji zapnu tak mi to dělá . Můžeš to zkusit . Já to nijak neřeším . Až se to posere , tak se to opraví . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.