Stifmeyster Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj. Tak bych vam chtel predstavit svoji oktu. Jedna se o kombik 4x4 TDI PD (ATD 74kw) vyrobeny v roce 2004 edice DRIVE. Ma el.okna a zrcatka, climatronic, tempomat, multifunkcni volant, maxidot, radio symphony na CD. Dovezl jsem si ji ze svycarska po prvnim majiteli se serviskou v zachovalym stavu bez jedinyho skrabance. Ja jsem akorat nasadil 16"kola z audi + nove zimni pneu ktere jsou na fotkach. Ted uz je na letnich pneu a novych kolech ale to musim teprv nafotit. Masku jsem striknul cerne, dozadu jsem dal chromovou listu milotec a tmavy bocni blinkry. Jinak ji mam uz rok a najel jsem 50 000 Km opravoval jsem akorat volnobezku na altiku a lozisko v kole jinak menim jen oleje a filtry. a co jsem to prolejzal tak vsechno je na aute puvodni i silentbloky na podvozku vsude je rok 04. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zachovaly kousky jsou super aspon se clovek nezaobira tema malickostma okolo, ktery jsou zpusobeny tim opotrebovanim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zachovaly kousky jsou super aspon se clovek nezaobira tema malickostma okolo, ktery jsou zpusobeny tim opotrebovanim covece reknu ti ze na jednu stranu jsem rad ze je v super stavu ale na druhou stranu jsem byl zvyklej ze moje predchozi auta meli vzdycky nejaky mouchy a porad bylo co opravovat. Ted se trochu nudim ale nastesti mam jeste jedno auto a tam je prace dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 čauky,paráda a ty kolečka z audi jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 krasavice.....ale když budeš chtít,vždy něco vymyslíš,co by se dalo na autíčku vykutit..... :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Stifm.: myslel jsem treba prosezeny sedacky, ohmatany volant, odreny plasty v interieru protoze treba me tyhle veci strasne se*ou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Stifm.: myslel jsem treba prosezeny sedacky, ohmatany volant, odreny plasty v interieru protoze treba me tyhle veci strasne se*ou to mas pravdu to mi taky vadilo na predchozim aute a proto jsem ho prodal ikdyz mechanicky bylo super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 ted planuju dodelat drzak napoju protoze to mi vazne v okticce chybi. Nasel jsem nejaky navody na nemeckym foru a to dve moznosti bud z Golfa IV nebo z Lupa. Nema to nekdo zvas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 a dekuju Vam za chvalu. zvlast cerrtince 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 a dekuju Vam za chvalu. zvlast cerrtince nemáš zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 ahoj,taky tě tady vítám.auto parádní a kola taky paráda audi se hoděj nejvíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 ja chci taky ten napojak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 on je tam nekde pod loketkou, ne? ja to mel dodelavany v Toyote a bylo to nejak na prd... po case zacaly praskat ty plasty kolem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 vitej ctyrkolkari... mas to pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 (upraveno) Kombíček je gůůůůt a ty kola z audinky ty já prostě žeru. Držák nápojů se dává pod loketku vedle ručky,koukám na tvé fotky máš tam ten uzoučkej kaslík,ten vyndej a na vrakárně tam kup držák nápojů Tak ať ti dělá okta jen a jen radost!!! Upraveno Květen 3, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Dekuju Vam tady je foto z leta jeste s mracitkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Dnes probehla mala udrzba a ocista celyho auta. Foto auta bude zitra dnes uz byla tma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 odkud ty vlastně seš?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 odkud ty vlastně seš?? Od Plzně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Od Plzně tak to neni moc daleko ..na srazy jezdíváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Květen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 tak to neni moc daleko ..na srazy jezdíváš? No s octou jsem na zadnem srazu jeste nebyl nemam ji vytunenou abych ji nekde predvadel. Na tuning srazy jsem jezdival s timhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 to auto odněkud znám takže na Doksech si nebyl?tak dojeď na ty v září 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 nejaky fotecky z projizdky po lese 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 13, 2010 Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 Pěkná moc pěkná,to jsis dělal sám?mám na mysly v přední masce ten chromový rámeček.Jak jsis připravil podklad na nástřik?díky za info,skusil bych to taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Pěkná moc pěkná,to jsis dělal sám?mám na mysly v přední masce ten chromový rámeček.Jak jsis připravil podklad na nástřik?díky za info,skusil bych to taky. ahoj. jsem lakyrnik tak to pro me byla malickost. ja jsem ten chrom lehce prebrousil dratenkou a pouzil zaklad kterej drzi i na skle takze by se to loupat nemelo. nejlip ale udelas kdyz ten chrom sundas dolu a nalakujes to jako obycejny plast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Krasavice :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 v lese,jo??? :( ..pěkné fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 v lese,jo??? ..pěkné fotky Na co ty porad myslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 v lese,jo??? ..pěkné fotky nejsi daleko od pravdy puvodne byl takovy zamer ale nakonec vznikly jen tyto fotky a projizdka lesem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 no vida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.