Stifmeyster Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 jinak dekuju za chvalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 no ale kdyz uz jsme u toho... v oktave se da celkem v pohode to.. zejo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 no ale kdyz uz jsme u toho... v oktave se da celkem v pohode to.. zejo? to si piš, na to jsem sbalil moji.... a dnes po 3 letech s ní mám maléh švišťoura 3měsíčního :-) Jen člověk zpohodlněl a v autě se mu to nechce dělat, natoź doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 cha ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 to si piš, na to jsem sbalil moji.... a dnes po 3 letech s ní mám maléh švišťoura 3měsíčního :-) Jen člověk zpohodlněl a v autě se mu to nechce dělat, natoź doma hehe, tak to jsi napsal pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 tak tohle je moje vize jak bych chtel octu v budoucnu udelat. (Kola RS v oranzovy porsche, stelovak, lehky zatmaveni oken a mozna teda jeste rs naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 no ale kdyz uz jsme u toho... v oktave se da celkem v pohode to.. zejo? no jasan B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 tak tohle je moje vize jak bych chtel octu v budoucnu udelat. mozna teda jeste rs naraznik chceš být nepřehlídnutelnej jo???..za mě néé..tohle nejni můj styl ale hlavně že se to bude líbit tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 nahodou originalni, super prace... koukej to dat rychle do kupy, bude se na co divat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Ja budu davat kola na cerny komaxit... jsem zvedavy, jak to bude vypadat... snad to nebude na hovno :-D Ty oranzove se mi libi! budes neprehlidnutelny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Tak takhle skoncila dnesni projizdka. Jel jsem po takovy vesnicky silnicce kde se dve auta vyhnou jen tak tak. A proti me se vyritil ze zatacky klucina ve starym cliu takze jsem najel ke krajnici a zastavil. on jel tak rychle ze zaslap brzdu takze se mu kola zablokovaly a na tom mokru jel smykem primo do me. Snazil se vyhnout ale tim jak mel zablokovany kola jel rovne. rana to byla docela velika ze jsem se ani nechtel jit podivat co se stalo autu. ale nastesti to nebylo tak hrozny. Je utrzeny svetlo z drzaku, blinkr rozbitej, naraznik odrenej, lista je rozmackana a ruzek blatniku je trochu ohnutej. nejvic se ale bojim aby to nebylo nejak hnuty naranik vubec nesedi k blatniku. To kluk dopadl hur tomu se ani netocilo kolo jak to mel narazeny. Doufam ze to pojistovna vyridi rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Tak takhle skoncila dnesni projizdka. Jel jsem po takovy vesnicky silnicce kde se dve auta vyhnou jen tak tak. A proti me se vyritil ze zatacky klucina ve starym cliu takze jsem najel ke krajnici a zastavil. on jel tak rychle ze zaslap brzdu takze se mu kola zablokovaly a na tom mokru jel smykem primo do me. Snazil se vyhnout ale tim jak mel zablokovany kola jel rovne. rana to byla docela velika ze jsem se ani nechtel jit podivat co se stalo autu. ale nastesti to nebylo tak hrozny. Je utrzeny svetlo z drzaku, blinkr rozbitej, naraznik odrenej, lista je rozmackana a ruzek blatniku je trochu ohnutej. nejvic se ale bojim aby to nebylo nejak hnuty naranik vubec nesedi k blatniku. To kluk dopadl hur tomu se ani netocilo kolo jak to mel narazeny. Doufam ze to pojistovna vyridi rychle Ať ti to nafotí taky po sundání nárazníku.Já dostal prdu ze zadu na pohled ani škrábanec a po sundání nárazníku....nestačil jsem se divit! Ale to už bylo pozdě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 To jsou ti mladi ridici, co si mysli, ze spasili svet a maji najeto desetitisice kilometru... ale jakmile prijde necekana udalost, auto neumi zvladnout... Skoda, ale pojistovna to vyridi rychle, to se neboj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Ať ti to nafotí taky po sundání nárazníku.Já dostal prdu ze zadu na pohled ani škrábanec a po sundání nárazníku....nestačil jsem se divit! Ale to už bylo pozdě :D Tak tak určitě bych si to nechal pořádně zkontrolovat někdy stačí malej ťukec a uto je do vrtule :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 odstrojit...komplet proměřit,prohlédnout.....jak to jde na hranu auta je to na ho*no,stačí malá rana...tak bacha ať není pohlá kastla...když tak stolice....ono ty plasty sou pružné tak vydrží..ale vystuha podtím může být křáplá....tak bacha na to...jde to na pojišťovnu tak ať toho udělají co nejvíc když to platí jiní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Ahoj, ty oranž doplňky bych nedával...chystáš nějaké úpravy (třeba výhřev sedadel, úprava motoru apod..). A jinak kolik máš dlouhodobou spotřebu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 Ahoj, ty oranž doplňky bych nedával...chystáš nějaké úpravy (třeba výhřev sedadel, úprava motoru apod..). A jinak kolik máš dlouhodobou spotřebu ? prumer mam 6 litru plus minus pul litru. na dalku mam 5,5 v pohode a kdyz to honim tak i 7. Rad bych to nechal chipovat u dieselpower ale ted potrebuju jiny veci. V prvni rade to opravit po bouracce a pak musim koupit novy brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 ten oranzovy virtual s tym pasikom je dost dobry :-) ako sa jazdi na stvorkolke? celkom zachovala :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 jj vypadá to dobře... mě zase buzerujou za červený..... mrkni ke mě.... strana 4 :-) Taky jsem pro originál, ikdyž třeba ta orange mě nějak neuchvátila, ale stačí vidět 1..2x...3x...a člověk se nato kouká jinak.... A vypadá to celkem zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 dnesni vecer pri zapadu slunce jinak oktavecka opravena ale pojistovna mi tak vojela ze kdybych mel vse koupit novy + lak tak budu jeste doplacet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 jak jsi resil tu nehodu? nechal jsis vyplatit prachy po zhodnoceni likvidatorem nebo jsi to dal do autorizovaneho servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 jak jsi resil tu nehodu? nechal jsis vyplatit prachy po zhodnoceni likvidatorem nebo jsi to dal do autorizovaneho servisu? ahoj. dal jsem to na svepomoc vzhledem ktomu ze delam v lakovne a dily mam taky levne. Likvidator mi napsal na vymenu nárazník + lak, svetlo, blinkr, listu a mrizku. Blatnik byl jen na opravu takze lak. A to co mi za to poslali by nestacilo ani kdybych koupil neorigo veci a nechal si to nekde nalakovat Takze naraznik jsem opravil a nalakoval. Svetlo, blinkr, listu a mrizku jsem koupil novy origo ale s veeelikou slevou a s blatnikem jsem nedelal nic jen jsem ho malinko narovnal. Zajimalo by me kolik pojistovna pocita za novej naraznik a svetlo protoze za tu jejich almuznu bych musel jit nekam na vrakac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 A co mas za pojistovnu prosim te? Vim, ze pojistovny berou nejakou amortizaci na dily, ale na lak urcite neberou. Divny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 A co mas za pojistovnu prosim te? Vim, ze pojistovny berou nejakou amortizaci na dily, ale na lak urcite neberou. Divny. slo to z povinnyho ruceni vinika a ten mel ceskou pojistovnu. Nemel by mi domu prijit nejaky papir kde bude rozepsano kolik za co vyplatili ? ja stale cekam a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 me stala oprava 28 000 pojistovna zaplatila 28 000 ... staci do faktury napsat ze byly pouzity neoriginalni nahradni dily a oni to tim padem neamortizuji,,... aspon tak em to bylo receno v servise kde vse vyrizovali.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 me stala oprava 28 000 pojistovna zaplatila 28 000 ... staci do faktury napsat ze byly pouzity neoriginalni nahradni dily a oni to tim padem neamortizuji,,... aspon tak em to bylo receno v servise kde vse vyrizovali.... no neco jinyho je kdyz to jde na fakturu v servisu a nebo kdyz si nechas vyplatit penize a opravis si to svepomoci. ale to jsi byl v autorizaku ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Tak jsme si udelali vylet do italie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak jsem musel vymenit roztrzenou manzetu na poloose a rovnou jsem preventivne vymenil gumy na stabiku ale protoze jsem si myslel ze povolim jeden sroubek a bude to. Docela jsem se stim natrapil nez se mi to podarilo stahnout abych tam ten sroubek dostal zpet :lool: ale povedlo se a je to znat na nerovnostech to pekne ztuhlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.