Krtek Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Zdravim jak tak ctu tak si hodne chvalite kw potreboval bych poradit jaky podvozek na octavii combi chtel bych snizeni asi o 50mm muzete me nekdo pomoct diky moc 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 proc si zakladal novy tema? o 50 mm? Pruziny 50 + stelovak 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 rad bych ho zrusil,ale nevim jak chtel bych stavitelnej podvozek 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 v pohode, oni to pak smazou nebo presunou jn, stelovak je dobrej... tam uz pak zalezi na tobe, kolik penez chces investovat. HP neni spatny 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 Mno nevim myslel jsem ze se da poridit stavitelnej tak do 16 tis ale asi ne od kw ze??? 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 co treba tenhle http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-sta...imousine-Kombi/ 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 na tuhle znacku jsem taky koukal... je to takova mladsi znacka, nevim. Ani nikoho moc neznam, kdo by to mel. Zase se od toho nedaji cekat zazraky za ty penize 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 A mohl bys mi nejaky doporucit popripade sem dat nejake odkazy??? 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 no, je toho fakt mraky, z ceho se da vybirat rikam... predni stelovak je dobrej od HP komplet, tlumice + pruziny. Kdyz se domluvis, odlati ti to na zakazku kdyby si nechtel pro zacatek tolik investovat, tak treba tady je neco (za to vkladani inzeratu me zabijou ). Ja ted jezdim na sportovnim pruzinach v tom mam Bilstein B4, ale to jsou klasicky tlumice, jen o neco tuzsi, nez klasicky z vyroby. Druha vec je ta, jestli stelovak vyuzijes... dost lidi to posadi dolu a uz na to nesaha. A jestli muzu radit, tak staci i 35/35 nevim kde jezdis nebo jak jezdis, ale myslim, ze tohle snizeni je jeste dobrej kompromis http://forum.skodahome.cz/topic/89457-oi-s...ove-stavitelny/ 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 mno jako mohl bych klidne dat 20 do podvozku ale pro zacatek se me to zda moc ja bych rad auto u zeme,ale kdyz jedu treba na dovcu nebo nekam kde jsou horsi silnice tak zas bych to potreboval zvednout proto ten stavitelnej dost se me libi http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-sta...rianta-1-Basic/ ale ta cena je celkem darda si myslim 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 a to si vem, ze treba KW nepatri mezi spickovy podvozky ja myslim, ze treba to AP bude tak srovnatelny, mozna o malinko horsi, to bych kecal ted. Zkusim se podivat na nemecky fora, co o tom najdu zitra to sem napisu. Ted uz ale pujdu spat, jsem KO 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 Ok prozatim diky ja jsem totalne v koncich podvozku hafec a ja potrebuju jedinej chjo ale jakej??? 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 (edited) od 100 lidi uslysis 100 nazoru jen v rychlosti jsem nasel nejaky tema o AP, co davali na Pola a nestezujou si dal na nejakym BMW foru jsem se docetl, ze AP je stejna kvalita jako KW, stejny masiny a asi i vyrobce, jen proste levnejsi znacka, proto jina cena. Ja bych se toho asi nebal, covece... edit: takze to bylo driv, ted uz patri AP nekomu jinymu a tim padem odesla i technologie KW, takze sla i kvalita dolu. Co je na tom pravda uz nemam sanci overit. Takze podle me... pokud vezmes ty KW, tak zaplatis vic, ale mas jistotu slusnyho podvozku to AP ti asi taky udela sluzbu, ale rekl bych, ze tlumice odejdou driv nez u KW. Zitra budu zjistovat dal, ted se fakt omlouvam edit2: tak lidi na tom APcku jezdi a jsou spokojeni. Kdyz srovnaji drivejsi KW a tohle, tak je to pohoda, tlumice maji dobry zpracovani atd ;) tak ja nevim :o Edited May 2, 2010 by houmik 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Já tenkrát mohl mít Koni stavitelnej tuhostně (nejsme si jist výškou) za cca 20k.Mohl bych s eti zkusit optat jak ceny vycházejí teďka... 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Mno zatim u me vyhrava tenhle http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-sta...rianta-1-Basic/ nejaky nazory vase na tenhle podvozek??? 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 len tak pre info AP,Weitec a KW je jeden a ten isty majitel,berieme od nich osobne tovar,Weitec v poslednej dobe trosku upada,mame pocit na firme ze ide asi do krachu,asi ostane len KW a AP,podvozok AP nie je ziaden novacik medzi podvozkami,je to celkom vymakany podvozok nizsej triedy,zatial ziadna reklamacia,Weitec je stredna trieda,KW je vyssia trieda,tiez by som ti doporucil podvozok Vogtland,je to stredna trieda,davaju do niektorich aut z prvovyroby! pouzivaju tlmice bilstein,vsetky tieto vyssie uvedene podvozky su made in Germany,bol som v kazdej vyrobe,takze ziadna cina,alebo polsko,ci turecko,ku vsetkym je automaticky TUV :-) 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 4, 2010 Author Share Posted May 4, 2010 Tak co helpnete me nekdo???Jakej mate nazor na to KW co jsem daval odkaz??? 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Tak co helpnete me nekdo???Jakej mate nazor na to KW co jsem daval odkaz??? KW je spicka,co viac dodat,je to vyssia trieda,ked ho kupis,urcite neurobis zle 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 no ja jsem se zase docetl, ze treba v roce 2004 byl podvozek od AP super, ale pak se tam nejak zmenil majitel nebo co a uz to neni ta stara kvalita :lool: 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Tak co helpnete me nekdo???Jakej mate nazor na to KW co jsem daval odkaz??? Mrkni na HP sporting toe taky výborná kvalita :lool: 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 no ja jsem se zase docetl, ze treba v roce 2004 byl podvozek od AP super, ale pak se tam nejak zmenil majitel nebo co a uz to neni ta stara kvalita :lool: to je pravda,pohltilo ich kw s weitecom,zmenila sa aj technologia vyroby,vsetko pobrali od svojich drahsich bratov,ostalo len meno,ale stale si dovolim tvrdit ze v nizsej triede je to najlepsie co mozes kupit,ziadna reklamacia a vela predanych kusov je u nas jasnym dokazom,ze to nie je ziadny smejd ala jom,vmaxx alebo ine supersport atd. chcel som sem pridat nejake rozdiely ktore je vidno na fotkach medzi lacnym cinskym a lacnym kvalitnym podvozkom,ale ziadny cinsky som nenasiel s velkym rozlisenim :-( 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 mam takovy pocit, ze driv patrilo AP pod Koni, je to tak? :lool: 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 mam takovy pocit, ze driv patrilo AP pod Koni, je to tak? :lool: tak to si nemyslim,malo svoju vlastnu vyrobu,svoje vlastne technologie,mozno pouzivali len ich tlmice,pre ap,weitec,kw ich vyraba al-ko 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 jj, presne tak, pouzivali jejich tlumice :lool: tak jsem to myslel 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Mrkni na HP sporting toe taky výborná kvalita :) Mno kdyz jsem koukal na HP a KW tak v cenove relaci je KW drazsi o 800 coz neni tolik 0 Quote Link to comment
Krtek Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Lidi dalsi nazory na ten podvozek KW cokoliv co me pomuze ve vybirani :) 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 (edited) jestli mas penize, tak jdi do toho KW, tim nic nepokazis mam jeste nejaky investice na aute, ale az to vsechno udelam, vyzkousim v lete ten podvozek AP, muzeme pak napsat zkusenosti :) jinak HP je taky super, individualne ti odladi podvozek, kdyz si to budes prat + se da potom repasovat, coz je taky vyhoda Edited May 7, 2010 by houmik 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 kto povedal ze KW sa neda? :D HP je zbytocne predrazeny podvozok,urcite za tie peniaze kupis aj lepsie,mimochodom HP nejedna moc ferovo s obchodnikmi,kopec podvozkov maju v ponuke,ale ked ho potrebujete,tak vam poslu odpoved ze uz sa nevyraba a pod.a aj tak ho dalej ponukaju,HP mna osobne velmi sklamalo 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 a vy jste schopni zaridit repas KW podvozku? 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 a vy jste schopni zaridit repas KW podvozku? viem ze na pretekarske podvozky sa robia repasove sady,ale ci aj na street podvozky to veru mozem zistit 0 Quote Link to comment
Recommended Posts