Jump to content

Podvozek

Krtek

Recommended Posts

Guest houmik

v pohode, oni to pak smazou nebo presunou :angry:

jn, stelovak je dobrej... tam uz pak zalezi na tobe, kolik penez chces investovat. HP neni spatny :palec:

Guest houmik

na tuhle znacku jsem taky koukal... :palec: je to takova mladsi znacka, nevim. Ani nikoho moc neznam, kdo by to mel. Zase se od toho nedaji cekat zazraky za ty penize :angry:

Guest houmik

no, je toho fakt mraky, z ceho se da vybirat :palec: rikam... predni stelovak je dobrej od HP komplet, tlumice + pruziny. Kdyz se domluvis, odlati ti to na zakazku :angry: kdyby si nechtel pro zacatek tolik investovat, tak treba tady je neco (za to vkladani inzeratu me zabijou :angry: ). Ja ted jezdim na sportovnim pruzinach v tom mam Bilstein B4, ale to jsou klasicky tlumice, jen o neco tuzsi, nez klasicky z vyroby.

Druha vec je ta, jestli stelovak vyuzijes... dost lidi to posadi dolu a uz na to nesaha. A jestli muzu radit, tak staci i 35/35 :angry: nevim kde jezdis nebo jak jezdis, ale myslim, ze tohle snizeni je jeste dobrej kompromis

http://forum.skodahome.cz/topic/89457-oi-s...ove-stavitelny/

Guest houmik

a to si vem, ze treba KW nepatri mezi spickovy podvozky :palec: ja myslim, ze treba to AP bude tak srovnatelny, mozna o malinko horsi, to bych kecal ted. Zkusim se podivat na nemecky fora, co o tom najdu :angry: zitra to sem napisu. Ted uz ale pujdu spat, jsem KO :angry:

Guest houmik

od 100 lidi uslysis 100 nazoru :palec: jen v rychlosti jsem nasel nejaky tema o AP, co davali na Pola a nestezujou si :angry: dal na nejakym BMW foru jsem se docetl, ze AP je stejna kvalita jako KW, stejny masiny a asi i vyrobce, jen proste levnejsi znacka, proto jina cena. Ja bych se toho asi nebal, covece...

edit: takze to bylo driv, ted uz patri AP nekomu jinymu a tim padem odesla i technologie KW, takze sla i kvalita dolu. Co je na tom pravda uz nemam sanci overit. Takze podle me... pokud vezmes ty KW, tak zaplatis vic, ale mas jistotu slusnyho podvozku :angry: to AP ti asi taky udela sluzbu, ale rekl bych, ze tlumice odejdou driv nez u KW. Zitra budu zjistovat dal, ted se fakt omlouvam :angry:

edit2: tak lidi na tom APcku jezdi a jsou spokojeni. Kdyz srovnaji drivejsi KW a tohle, tak je to pohoda, tlumice maji dobry zpracovani atd ;) tak ja nevim :o

Edited by houmik

len tak pre info AP,Weitec a KW je jeden a ten isty majitel,berieme od nich osobne tovar,Weitec v poslednej dobe trosku upada,mame pocit na firme ze ide asi do krachu,asi ostane len KW a AP,podvozok AP nie je ziaden novacik medzi podvozkami,je to celkom vymakany podvozok nizsej triedy,zatial ziadna reklamacia,Weitec je stredna trieda,KW je vyssia trieda,tiez by som ti doporucil podvozok Vogtland,je to stredna trieda,davaju do niektorich aut z prvovyroby! pouzivaju tlmice bilstein,vsetky tieto vyssie uvedene podvozky su made in Germany,bol som v kazdej vyrobe,takze ziadna cina,alebo polsko,ci turecko,ku vsetkym je automaticky TUV :-)

Guest houmik

no ja jsem se zase docetl, ze treba v roce 2004 byl podvozek od AP super, ale pak se tam nejak zmenil majitel nebo co a uz to neni ta stara kvalita :lool:

Guest chipmann
Tak co helpnete me nekdo???Jakej mate nazor na to KW co jsem daval odkaz???

Mrkni na HP sporting toe taky výborná kvalita :lool:

no ja jsem se zase docetl, ze treba v roce 2004 byl podvozek od AP super, ale pak se tam nejak zmenil majitel nebo co a uz to neni ta stara kvalita :lool:

to je pravda,pohltilo ich kw s weitecom,zmenila sa aj technologia vyroby,vsetko pobrali od svojich drahsich bratov,ostalo len meno,ale stale si dovolim tvrdit ze v nizsej triede je to najlepsie co mozes kupit,ziadna reklamacia a vela predanych kusov je u nas jasnym dokazom,ze to nie je ziadny smejd ala jom,vmaxx alebo ine supersport atd. chcel som sem pridat nejake rozdiely ktore je vidno na fotkach medzi lacnym cinskym a lacnym kvalitnym podvozkom,ale ziadny cinsky som nenasiel s velkym rozlisenim :-(

post-1463-1273003490_thumb.jpg

Guest houmik

jestli mas penize, tak jdi do toho KW, tim nic nepokazis :pivo: mam jeste nejaky investice na aute, ale az to vsechno udelam, vyzkousim v lete ten podvozek AP, muzeme pak napsat zkusenosti :)

jinak HP je taky super, individualne ti odladi podvozek, kdyz si to budes prat :smich: + se da potom repasovat, coz je taky vyhoda

Edited by houmik

kto povedal ze KW sa neda? :D HP je zbytocne predrazeny podvozok,urcite za tie peniaze kupis aj lepsie,mimochodom HP nejedna moc ferovo s obchodnikmi,kopec podvozkov maju v ponuke,ale ked ho potrebujete,tak vam poslu odpoved ze uz sa nevyraba a pod.a aj tak ho dalej ponukaju,HP mna osobne velmi sklamalo