Přejít na obsah

Podvozek

Krtek

Doporučené příspěvky

sme riesili jednemu podvozok na preteky do kopca,je tam sice dost vysoka pociatocna cena,ale ak po sezone repasujes u KW podvozok,tak po dvoch sezonach uz si ziskovy,keby ten dotycny kupil kazdu sezonu jeden lacny podvozok,tak ho to vijde drahsie,ako ked kupi KW a repasovu sadu na dalsiu sezonu,potom uz aj kvoli materialu je zase lepsie riesit nove KW,a takto ked sa to strieda kazdu sezonu usetris kopec penazi,a KW ti urobia presne na mieru,sice to ti urobi aj HP ale za mastny priplatok,dlhsiu chvilu sme mali v ponuke HP,ale ked ako predajcovi ti daju vyssiu nakupnu cenu ako predajnu jednotlivemu zakaznikovi,tak sa to neoplati,keby HP neriesilo preteky,tak uz tu davno nieje,to ich drzi nad vodou,teraz som zhanal podvozok pre znameho na Skodu Feliciu Pick Up,maju ho v ponuke,nehrozi,po dvoch mesiacoch od objednania mi poslali email,ze zial mi ho nevedia dodat,ze mozno neskor,tak som musel skladat z H&R strun predok a Monroe plynove tlmice,len zadok sa neznizil,nebolo ako,skoda ze to HP sa takto stavia k predajcom,lebo robia na Skodovky podvozky,kde ziadny iny vyrobca nevyraba :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Kluci řeším problém.

Na auto jsem dal pružiny weitec. Do doby , než jsem je tam dal tak auto bylo tvrdý ,ale po instalaci pružin sice auto leží na zemi ,ale houpe se.

Tak si myslím , že budou v tahu tlumiče a teď jak se to posadilo níž , tak se to teprve projevilo - je to možné ?

A tak řeším za které je vyměnit.

Dělají se na krátké pružiny kratší tlumiče ?

Nebo stačí koupit origo plyno-kapalinové tlumiče a s tím , že je to dostatečné a po čase ty pružiny nezničejí tyto tlumiče ?

Auto nemáme na žádné závodění tak proto neřeším tlumiče KW ,.. ale je dost nepříjemné přejet v zatáčce na mostě spoj , kterej celý auto rozhodí. angry.gif

Odkaz ke komentáři

Mas nejspis KO tlumice. Ja bych volil tuhle variantu. Koupil bych tlumice Bilstein B4 (cena 3700 Kc za vsechny 4), jsou o neco tuzsi, nez serie, ale to stejne nepoznas, protoze cokoli tam ted das, bude lepsi. Tlumice jsou stejny, jen je myslim jiny chod ty pistnice, kratsi jsou pruziny. Ale to ti nevadi, seriovy tlumice muzes pouzit do snizeni -40.

Aby sis nemyslel, ze jen tak kecam. Sam jsem presne tuhle variantu mel, weitec pruziny a tlumice Bilstein B4, byl jsem s tim spokojeny. Jsou to kvalitni tlumice.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Poslu ti kontakt do SZ.

Takhle, ty tlumice to zvladnou, ale odejdou driv, konkretni cislo se rict neda, zalezi, jak se to auto pouziva. Ale na takovy pruziny uz bych ty normalni tlumice nedaval. Ja mam ted pruziny 55/55 a daval jsem to na HP tlumice, tam je ale pist jak z tatry. :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...