strndy Odesláno Prosinec 15, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2020 Dobrý den, mám takový problém, mám diagnostický program ODIS a adaptér VAS5054A, stalo se mi to,že se mi během spojení s výše uvedenou jednotkou vypl noťas a od té doby mi to pořád vyhazuje chybu která je na fotce, nějak si s tim nevim rady dokáže mi někdo poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 16, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2020 začlo to samo od sebe ? v kodování je nastaveno něco co auto nemá nebo obráceně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Prosinec 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2020 Dělá to od té doby co se mi vypl notas během kódování, ale je pravda za jsem zkoušel deaktivovat pásmo AM v rádiu myslím, ale nevím jestli jsem neudělal někde chybu tam, neexistují nejake tabulky podle vybavy co má být nakodovano? Našel jsem návody kde by to třeba přes VCDS nemusel být problém ptz tam jsou přesně adresy ale v tom mém programu to je takové složitější, posílám náhled v priloze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 20, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2020 asi nemáš uloženo původní kodování ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.