Milan Broty Odesláno Leden 2, 2021 Sdílet Odesláno Leden 2, 2021 Čauky lidi, mám elektrický otevírání 5 dveří, ale přestaly se mi otvírat když zmáčknu kliku v těch dveřích, musím jedině na klíči nebo tlačítkem v autě. Nevíte čím by to mohlo být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 2, 2021 Sdílet Odesláno Leden 2, 2021 Ahoj .pokud ti vše funguje místo kliky tak je problém v klice, buď vypadli nějaký kabel či kontakt , sundat kryt podívat se,zahýbat kabely a zkusit , když to nepomůže zkontrolovat elektriku jestli jde do kliky pokud ano , chyba v klice a koupit novou, Nebo zkusit diagnostiku jestli by ukázala něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 3, 2021 Sdílet Odesláno Leden 3, 2021 často se promačká mikrospínač v madle ale už jsem řešil i prasklé dráty v průchodce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stano123 Odesláno Červen 11, 2024 Sdílet Odesláno Červen 11, 2024 Pekne pozdravujem. Vie niekto poradit ako postuppvat v primade ak nahodou nasilu dvihnem piate dvere s elektrickym otvaranim. Teraz nejdu ani otvorit ani zatvorit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.