Tomasflidr Odesláno Leden 15, 2021 Sdílet Odesláno Leden 15, 2021 Zdravím, prosím o radu Při jízdě mi auto začalo při přidání plynu škubat tak že se stím nedalo jet dál a musel jsem to odstavit Nedávno se mi stalo že motor spadl do nouze a rozsvítila as kontrolka žhavení Diag ukázala sporadickou závadu Egr Nicméně to se od smazání neobjevilo a tento problém je bez jakékoli aktivity na budících Motor 2.0 tdi 103kw CFHC 2012 rv 255xxx km Děkuji za všechny rady/zkušenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Leden 20, 2021 Sdílet Odesláno Leden 20, 2021 Teď jsem EGR řešil. Začalo to závadama provázející kontrolka žhavení (motor v nouzáku) po načtení závada otevření klapky jiná hodnota očekávaná než skutečná. Tohle se mi stávalo cca 2,5k km, někdy co 200km, někdy to vydrželo i 900km. Pak se mi stalo že po přidání plynu přišlo škubání motoru (spíš dušení), ale na volnoběh OK. Povedlo se mi to rozkejchat přidáváním plynu u stojícího auta až se najedou zjevil oblak dýmu a motor držel bez problémů 2500ot. Najel jsem dalších cca 500km a to mi začal opětně škubat až dokonce chcípnul. Donutit ho činosti trvalo cca 5 startů, pak jsem byl schopen po postupném přidávání a následném dýmovém oblaku dojet asi 20km domů. Načtení ucpaný EGR. No poslední cesta byla v úterý do servisu, kam jsem naštěstí dojel a druhej den účet plakal. Teď snad budu mít pokoj. Najeto 228k km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.