hrabcy Odesláno Leden 19, 2021 Sdílet Odesláno Leden 19, 2021 Ahoj, řeším problém -záměna halogenů za face na Octavia 3. Zatím ještě nemám správně napojené PINy ve svazku do světel, protože nemám přístup k novějším schématům na zapojení faceliftových světel, a na netu ani po několikadenním hledání nejsem schopen nikde nic nalézt. Všechny světla (blinkr, tlumené, dálka) fungují bez úprav ihned po přehození světel a jejich zapojení na stávající svazek, jen LED světla s funkcí parkovačky a denního svícení NE. Je potřeba správně zapojit modul LED a nakódovat (tedy doufám). MOC PROSÍM kohokoliv, kdo by mohl zvěřejnit, nebo alespoň soukromě poskytnout příslušná schémata (zapojení halogenů pravého + levého, model Octavia 3 facelift). Ve Škodovce, kde jsem registrovaný zákazník, se mě vysmáli a poslali do p*****. Kdyby bylo k dispozici i správné nakódování, byl by to příjemný bonus :) . Děkuji všem, kdo nějak poradí, pomůže. Případně pustím nějakou kačku, docela mě ten problém už pálí. hrabcy@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.