Tomas07 Odesláno Leden 29, 2021 Sdílet Odesláno Leden 29, 2021 Zdravím. Měl bych dotaz, jak odstranit chrom z přední masky. Kyselinu chlorovodíkovou mám doma, ale s tou to nejde. Jen to po 24 hodinách trosku vybelilo, ale jinak nic. Tím že se mi chrom z masky okolo znaku odlepil, tak jsem to ztrhl. Slyšel jsem že k té kyselině stačí dat peroxid vodíku, ale ten ve 30% nebo 35% nejde nikde sehnat. Na eshopech Jen osobní odběr a podobně. Stačí třeba i 10% ? Nebo nějak jinak, jak to z toho dostat, aby to bylo až na ten plast, abych mohl jen prestrikat. Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 29, 2021 Sdílet Odesláno Leden 29, 2021 Dělal jsem to kyselinou chlorovodíkovou společně s peroxidem vodíku, zajel jsem si pro něj osobně do prodejny. Během pár hodin zbyl jen plast. Poté se roztok neutralizuje jarovou teplou vodou a můžeš zlikvidovat zbytek. POZOR při chemické reakci to příšerně zapáchá ! Nepodceňovat brýle, rukavice, fakt je to síla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Leden 29, 2021 Sdílet Odesláno Leden 29, 2021 delam to take tak,ale neslysel jsem ze to jde zneutralizovat jarem-to by asi nikdo s tim nic neumyl-pokud by to bylo jako louh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 29, 2021 Sdílet Odesláno Leden 29, 2021 Ano tento recept funguje dokonale ,mám to odskúšané takisto👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Leden 29, 2021 Sdílet Odesláno Leden 29, 2021 m.m jako zneutralizovat jarovou vodou ? dobra budu verit a priste pokud budu neco zase delat tak to testnu-sice jsem delal 24 let chemika,ale clovek se rad uci new vecem .-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 1, 2021 Sdílet Odesláno Únor 1, 2021 Vždy som oplachoval čistou vodou ničím iným a fakt to funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Únor 1, 2021 Sdílet Odesláno Únor 1, 2021 nechtel bych videt ph toho co pak se leje do kanalu .-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.