Mates.87 Odesláno Únor 28, 2021 Sdílet Odesláno Únor 28, 2021 (upraveno) Škoda Octavia 2 fl Combi 1.9 TDI PD DpF,Rok výroby 5/2009,Barva:Antracit šedá metalíza,Dovoz:CH,servisní historie do:196.000km,aktuálně najeto:213,000. Nyní pro jistotu po rozvodech+komplet filtry+olej liqui moly Výbava je elegance+sport,takže:Sportovní paket Dynamic Silver,parkovací senozory vpředu/vzadu,dělicí síť,mlhové světlomety s corner funkcí,alu kola 17 Pegasus,rádio bolero+sound systém s 12 repro, tpm kontrola tlaku v pneu,světelný senzor,xenony,sklopné a stmívatelné zrcátka,sun set. Závady s koupí jen dvě:D:ko led blikač v zrcátku u spolujezdce(nový origo už mám) Afs nefunkční natačení chyba,nejspíš přední čidlo s nastavovacím mechanismem(musím se dostat na diag) A bojím se dpf:D(oveřeno zatím 20% zaplnění) FOTO DODÁM... Upraveno Únor 28, 2021 uživatelem Mates.87 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Müller Martin Odesláno Únor 28, 2021 Sdílet Odesláno Únor 28, 2021 @Mates.87peknej povoz co bude za upravy? Kdybys chtel neco dokodovat klidne napis, nejak se domluvime😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates.87 Odesláno Únor 28, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2021 Dík, zatím jsem tam dal led na SPZ, měl jsem i do denního (sadů led canbus,jedna Strana furt házela chybu) a interiérů (neolux led) ale nějak to vše blbo.chtel bych udělat jen staging a zrušit stírání při zpátečce,jsem od Olomouce kdyby tu někdo byl poblíž...o Vašovi vímOdesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates.87 Odesláno Březen 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2021 Zdar borci,chyba na světlech(naklápění nahoru a do stran funguje normálně u obou světelOdesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.