P.T. Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 No ne "uz zacina", ja uz o nej jednou prisel... Pred 14 dny se mi pokusili Columba ukrast znovu, tentokrat se ale nedostali pres SunSafe... Nakonec oprava za necelych 7kKc, v Autokomplex Mencik. Dokonce jsem dostal 20% slevu na praci a 5% na dily, i kdyz netusim proc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Asi si myslia že budeš dobrý stály zákazník... :) A išlo to cez poistku?? Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 jj to by me taky zajimalo jak to mas s pojistkou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Pojistku mam u CP na 1% spoluucast (prave kvuli navi a xenum), min 1000. Prvni pojistna udalost - kradez navi - prosla v pohode. Nechal jsem vsechno zaridit servis, vysledna cena opravy cca 105.000 (navi + SunSafe okno + lak obou levych dveri + nova GPS antena + ...), tudiz ja jsem platil jen 1050 Kc Tentokrat to odneslo jen okynko (nastipnute), tudiz vymena okna + tesnicich list celkem necelych 7kKc. Zatim poslana faktura a doklady na CP, uvidime vysledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A kdyz uz tady resime ty kradeze, par fotek z prvniho pripadu. Pokusili se ukrast i svetla, ale neprosli pres zamek kapoty. Bohuzel za kapotu zarvali trochu vic nez bylo zdravo (a v servisu si toho bohuzel nevsimli), takze mam ted mirne ohnute vyztuze kapoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A nynejsi pokus o vloupani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A jeste pridam par veselejsich fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A kolik te stala ta druha oprava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 to jsou ku... good ze Ti to zaplatila pojistovna ... btw: auto mas pojistene proti kradezi + havarka jo? Nakolik Te to vyslo jestli muzu vedet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Cus jak jsi dopadl s tim prasklim oknem, jak ti chteli sebrat KOLOMBA.... ;) praskl Ý m!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 p2p: necelych 7 kKc (= 7.000), ale to v tom prispevku je Drastys: mam to v ramci uveru od SkoFinu, povinne ruceni + havarijko (kradez i havarie) myslim kolem 20kKc rocne, ale musel bych se podivat. Z hlavy jen odhaduju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 jo tak... tak to je jasne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jo a malem bych zapomnel - vcera jsem opet a zase musel volat Construct na nasilne odemknuti radicky... Ten 3 System je snad proklety.. Jednou pretrzene lanko, ted zapadly aretacni kolik ci co :D A auto nepojizdne.. Jesteze byl vcera vsedni den a manik z Constructu dorazil okamzite a strelhbite.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 tak to nejsou teda moc dobre reference... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Zas co jsem to tak nejak hledal na netu, tak podobne problemy jsem jeste nezaznamenal. Jenze kdovi kolik jezdi 1.8TSi DSG s 3 Systemem, no... 3 System sam o sobe je docela novinka, a tim spis na me kombinaci motoru a prevodovky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ty toho vorle nadelas "prasklim nebo prasklYm" Kdyz ti praskne mas ho stejne mekI... ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Pavle: dodatečně vše nejlepší k Tvému včerejšímu svátku.At Tě letadýlko a přítelkyně poslouchá jako hodinky a toho 11 se uvidíme v H.K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Diky Romane :) Přitelkyně už mě bohužel poslouchat nebude, pač už je to manželka Zatám to vypadá že toho 11. dorazíme oba :) Resp všichni tři i s Vivi. A vlastně všichni čtyři, i když ten/ta poslední moc ještě vidět není :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 No a přidám ještě aktualitku k Vivince - ČP se pochlapila a poslala $$ za prasklé okénko :) Minulé úterý jsem doložil poslední dokumenty a včera (v pondělí) jsem měl peníze na účtu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Dneska Vivinka dostala maly darecek ;) Ale zatim si to necham jako prekvapeni do Hradce ;) Hihi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest O2FRSC Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Face a navíc kombík a dokonce LK = ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Ze ti jsi natankoval plnou nadrz???? Ze jo... ;) ;) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 p2p: ;) ;) :o O2FRSC: Diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Dneska Vivinka dostala maly darecek ;) Ale zatim si to necham jako prekvapeni do Hradce :o Hihi ;) Ty nás všechny napínáš Pavle...za týden touhe dobou už někdo bude odpadlej...snad to nebudu já. P.S včera jsem si dal fotbálek a málem jsem z toho měl infarkt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 No napinam ;) Na fotbalek se tesim, bude to slusny maso, hlavne po tech vsech pivech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 P.T: krásný avatar člověče... Ted dělám pořádek ve fotkách a něco jsem objevil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Diky za pochvalu a za fotecku! Musim zas neco doplnit, ale nejak nestiham :) Jinak auti uz je opravene - sedak precalounili, parkovaci senzor prilepeny ;) S vahou vzduchu nakonec nic nebylo - na diagnostice se uz jim to neukazalo, kdo vi co to bylo. A blinkr mel spatnou objimku zarovky :) Takze Vivinka uz je zase zdrava ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 se nesmíš divit že nestíháš, když pořád někde lítáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Pavle: a cos měl s tim sedákem? To bylo určitě na záruku vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Byl roztrzeny sev, viz foto... Nastesti komplet vse na zaruku, bez problemu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.