Hirschi Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Ahoj, potřeboval bych pomoc. Dneska jsem zapojoval DVD přehrávač na velkou navigaci do mojí OI pomocí převodníku a stalo se mi to, že v okamžiku zapnutí navi načte obraz, ale zvuk hraje pořád z FM rádia. Zkoušel jsem jestli někde není špatně zapojen konektor ale nepomohlo. Ještě bych měl dotaz, odkud nejlépe vzít 12V když nemůžu použít zapalovač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 přepni v nastavení Aux - audio+video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Už jsem psal na fóru Škodahome, ale ještě jednou moc dík!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Mám dotaz, když připojím k DX dvd přehrávač, potřebuju mít u DXka odblokovaný obraz při jízdě? Kdybych chtěl neco přehrávat. Díky Míra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 nepotřebuješ, ale bude hrát jenom když stojíš.. odblok není složitý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Můžu se zeptat, jaký DVD prehrávač jsi k DXku připojil? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dimi Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Mám dotaz, když připojím k DX dvd přehrávač, potřebuju mít u DXka odblokovaný obraz při jízdě? Kdybych chtěl neco přehrávat. Díky Míra Vyškubni funkci "GALA" a pojede ti to i při jízdě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 12V najdeš vzadu na rádiu - červený hrubý a spínaných 12V je modrý. Ale raději si to proměř. Kablík galy (nahoře na rádiu najdi podle schématu) ucvaknout, bude Ti hrát obraz za jízdy. Sice tím vypneš automatické zesilování odvislé od rychlosti, ale to podle mě není podstatné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Můžu se zeptat, jaký DVD prehrávač jsi k DXku připojil? Díky taky by mě to zajímalo,díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 jakýkoliv na 12V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Musíš mít ale pro DX RGB převodník, jinak nepřipojíš aní gramofon. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matysekchp Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Musíš mít ale pro DX RGB převodník, jinak nepřipojíš aní gramofon. Cus,kde a za kolik jsi ten prevodnik koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 na internetu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.