kermo Odesláno Březen 20, 2021 Sdílet Odesláno Březen 20, 2021 (upraveno) Nazdar mám otázku, je možné vymeniť iba tú časť tapacíru čo mám označenú na obrázku? Ak áno aký je postup, stačit tie čierne čuplíky odstrániť a novú časť tam priletovať s tavnou pištoľou? Alebo je lepšia zváračka na plasty resp. nejaké samorezky? Viem že tapacire vzadu su iné na kombi a iné na sedan ale tie vyznačené časti čo by som potreboval vymeniť sú asi také isté nie? Menil to už niekto. Ďakujem za každú radu Upraveno Březen 20, 2021 uživatelem kermo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Březen 20, 2021 Sdílet Odesláno Březen 20, 2021 Jo měnil sem. Někdo tam dává vruty a podložky ale já sem ty plasty zatavil do sebe a ještě pojistil tavnou pistolou a drží mě to už cca 6let bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Březen 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2021 Super a ako si dal dole ten povodný stred resp. tie čierne čudlíky? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Březen 20, 2021 Sdílet Odesláno Březen 20, 2021 Musí se ty cudliky odrezat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.