laza Odesláno Červen 7, 2021 Sdílet Odesláno Červen 7, 2021 (upraveno) Dobrý den, mám škoda scout 2012 a radio s navigací Amundsen+ ale bohužel jsem tam nenašel v radiu nastavení Bluetooth. Mohl by mi někdo poradit nebo vysvětlit co dělám špatně že to na radiu nevidím? Koukal jsem na návody, ale všude ukazují že stačí zmáčknout na radiu phone-setup a bude to tam, ale mě to takhle nefunguje nevíte proč? Je možné že tam nemám Bluetooth?? Upraveno Červen 7, 2021 uživatelem laza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Červen 8, 2021 Sdílet Odesláno Červen 8, 2021 Na radiu by mela byt napsana MAC adresa-pokud jsou v ni same nuly-nema to BT,ale pokud tam cislo je-potom staci s kabelem vcds povolit BT .Musi byt zapojen mikrofon do radia,aby to fungovalo 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Slavi82 Odesláno Prosinec 5, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2021 Zdravim , mam takovy problem, mam nove rns315 amundsen+ , problem je v tom , ze mam podsvicenk a animaci skoda a potreboval bych to nejlip seat , jiz v minulosti to tu resil ze to zvladne ferda25 , ale nemuzu ho tu ted nikde najit , resil to tu nekdo jiny ? Jde to predelat ? Dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.