kully Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 http://www.skoda-auto.cz/CZE/news/info/new...Worthersee.aspx To bude neco noveho ta Octavia RS+ nebo to bude to co uz jsme videli tusim letos ? Ta bila OII FL ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Výrazný vzhled dávají vozu Octavia RS+ černě zbarvené přední světlomety a zadní sdružené svítilny z LED diod či nové materiály a barevnost interiéru," dodal Kabaň. Na cerne zabarvene svetlomety jsem zvedavy, zadni zdruzene svitilny z LED jsme videli u CHINA modelu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 no to jsem zvědav občas tady v boleslavi potkávám fabku II předFL s černejma světlama a vypadá to suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Dialkove a smerovky tej Octavii asi silno nesvietia ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Cjoctavian: proč myslíš? je to v projektorech ne? ta barva je luxus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 no v projektoroch ma len tlmeny xenon, to by svietilo OK, ale dialkove svetlo ma matne ciernu parabolu, smerovka a parkovacka je tiez zatmavena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Mate niekto foto zadnej casti tej Octavie - nikde neviem najst ani jednu :) Som zvedavy, ci ma tie LED z cinskej Octavie alebo nie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 no pravdu povediac mi minimálne tie disky(žltozelené) nesedeli už na "skici" ale toto je ešte horšie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Taky jsem čekal něco lepšího a mě se nelíbí i ten celkově facelift,připomíná mi to jak kdyby to dělali číňani,raději mám tu s úzkýma světlama...mohli se vytáhnout víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 ty kola se mi taky nelíbí a nemáte někdo foto tý okty zezadu? jestli tam vymysleli něco speciálního? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 LED svetla z cinskej O2... No a k farbe diskov len tolko, ze kopiruju ten trapny americky hit s diskami vo farbe zvyraznovacov :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 zaujímavo je skosená tá hrana "C"čka vertikálne oproti normálnemu svetlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 nerikejte mi ze by se to svetlo nedalo sehnat pres ETKU nejak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 wrccko: jj, detail, ale tiez ma to zaujalo vittorio: Ved v ETKE tie cisla su...sam ich mam. Ale v Europe (a uz vobec nie na SVK) mi to nikto nebol ochotny oficialne objednat... Riesil som nieco aj cez moje kontakty v Shanghaji a Pekingu a tam im predajcovia jednoducho povedali, ze: 1. to nema "E" homologaciu a tym padom to nemozu poslat do Europy, lebo na seba nechcu brat zodpovednost, keby sa nieco stalo... :( 2. "cinska Octavia ma inu elektroniku kvoli LED svetlam" - no tak by mi svietila kontrolka vypalenej ziarovky...no a co?! Vidim to na nejaky ebay 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 no super, to sem nejak dostaneme, ale ebay se bojim ze to bude nejaka nahrazka kopie nejaky fuj Ecko to sice asi mit nebude ale nemela by to byt nejakashit kdyz se to montuje do soucasti koncernu VW to si pohlidaji ale nechapu ty kteri jsou v cine a nechteji to normalne poslat, kdyz z ebaye sem posila kazdej jouda zrcatka a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Proste mi povedali, ze predajcovia sa im len vyhovarali, ze by to slabo svietilo a blikalo a blablabla... :( Inac cena by bola (keby bol niektory z nich laskavo ochotny) asi 250 € za par. Svetla sa vyrabaju priamo v Cine. Zo Skody-auto.cz mi nikto ani len neodpisal ohladom moznosti objednania... Ale je tu nadej, ze sa dostanu aj do europskych Octavii, ked ich uz predstavili aj na Worthersee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 a copak musí říkat, že to chtějí poslat do Evropy? Prostě ti ty světla koupí a pošlou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 tak bych rekl :( tak uvidime, ale kdyz tady budou tak to bude zase hyper drahota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 musim podotknut, ze (ak som to dobre pochopil) tam nefunguje predaj ND tak ako u nas. Neviem preco, ale v servise musia vidiet fyzicky auto, alebo ak nie, tak aj tak treba zaplatit za montaz (aj ked sa nevykona) - neviem co to ma znamenat, ale asi je to sucast nejakeho boja proti ciernemu trhu s ND... A este dodam, ze Kopacek mi odpisal, ze NEPLANUJE sem vozit tieto svetla :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 zkusím napsat známému, jestli by to dotlačil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 maj tam zvlastni pristup v ty cine a kor jako boj proti cernym ND se mi to nezda treba tady se vesele prodavaji karosarske dily v CZ i kdyz na ne plati smernice EU o unikatnim designu..viz kelly, stangl apod.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 mozo to bola len dalsia z "vyhovoriek"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 jj mozna hej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 ale fakt nechapem ten pristup...ved aj keby sa mi niekto nabural do kufra kvoli inym svetlam, je to moj problem - a nie nejakeho predajcu v Cine... BTW: dovolil som si mensiu animaciu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 ... a těch svislých 7 diod by mohl být blikr ... pěkný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 mě se teda zas tak mega nelíběj kdyby těch diod bylo víc a byly menší tak fajn ale tohle vypadá skoro jak normální žárovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 jady je jedna fotka z OII vlakna tusim od wrrcka, tohle uz je lepsi http://www.autorevue.cz/ShowFullThumbNail....202010%2003.JPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 mě se teda zas tak mega nelíběj kdyby těch diod bylo víc a byly menší tak fajn ale tohle vypadá skoro jak normální žárovky To naschval, aby kazdy videl, ze uz aj Skoda ma konecne LED svetla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 fotky z autorevue 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 jady je jedna fotka z OII vlakna tusim od wrrcka, tohle uz je lepsi ja som nič nedával no jediné čo sa mi páči je interiér a hosteska vpravo :D ...tie ledky mohli aj lepšie ukryť :D edit: a ešte fabia S2000 na poslednej fotke ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.