Přejít na obsah

Škoda Auto na tuningovém srazu GTI Wörthersee

Doporučené příspěvky

Výrazný vzhled dávají vozu Octavia RS+ černě zbarvené přední světlomety a zadní sdružené svítilny z LED diod či nové materiály a barevnost interiéru," dodal Kabaň.

Na cerne zabarvene svetlomety jsem zvedavy, zadni zdruzene svitilny z LED jsme videli u CHINA modelu :)

Odkaz ke komentáři

wrccko: jj, detail, ale tiez ma to zaujalo :smich:

vittorio: Ved v ETKE tie cisla su...sam ich mam. Ale v Europe (a uz vobec nie na SVK) mi to nikto nebol ochotny oficialne objednat... Riesil som nieco aj cez moje kontakty v Shanghaji a Pekingu a tam im predajcovia jednoducho povedali, ze:

1. to nema "E" homologaciu a tym padom to nemozu poslat do Europy, lebo na seba nechcu brat zodpovednost, keby sa nieco stalo... :(

2. "cinska Octavia ma inu elektroniku kvoli LED svetlam" - no tak by mi svietila kontrolka vypalenej ziarovky...no a co?!

Vidim to na nejaky ebay :smich:

Odkaz ke komentáři

no super, to sem nejak dostaneme, ale ebay se bojim ze to bude nejaka nahrazka kopie nejaky fuj

Ecko to sice asi mit nebude ale nemela by to byt nejakashit kdyz se to montuje do soucasti koncernu VW to si pohlidaji

ale nechapu ty kteri jsou v cine a nechteji to normalne poslat, kdyz z ebaye sem posila kazdej jouda zrcatka a pod.

Odkaz ke komentáři

Proste mi povedali, ze predajcovia sa im len vyhovarali, ze by to slabo svietilo a blikalo a blablabla... :( Inac cena by bola (keby bol niektory z nich laskavo ochotny) asi 250 € za par. Svetla sa vyrabaju priamo v Cine.

Zo Skody-auto.cz mi nikto ani len neodpisal ohladom moznosti objednania...

Ale je tu nadej, ze sa dostanu aj do europskych Octavii, ked ich uz predstavili aj na Worthersee :smich:

Odkaz ke komentáři

musim podotknut, ze (ak som to dobre pochopil) tam nefunguje predaj ND tak ako u nas. Neviem preco, ale v servise musia vidiet fyzicky auto, alebo ak nie, tak aj tak treba zaplatit za montaz (aj ked sa nevykona) - neviem co to ma znamenat, ale asi je to sucast nejakeho boja proti ciernemu trhu s ND... :smich:

A este dodam, ze Kopacek mi odpisal, ze NEPLANUJE sem vozit tieto svetla :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...